Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zalogowaniem się przez Google, przez PTC działa

mikosk123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest perm ban :) niestety straciłeś. Ja też straciłem wcześniej postać którą grałem bez botów itp. Na 16lv, potem spróbowałem na bocie i też mi zbanowali 30lv :p c*****a gra, nie polecam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To jest perm ban :) niestety straciłeś. Ja też straciłem wcześniej postać którą grałem bez botów itp. Na 16lv, potem spróbowałem na bocie i też mi zbanowali 30lv :p c*****a gra, nie polecam.

C*****a gra, bo dostałeś bana? Jakbyś nie łamał regulaminu to byś mógł nadal korzystać z kont. To nie gra "c*****a", tylko podejście ludzi. 

Opublikowano

C*****a gra, bo dostałeś bana? Jakbyś nie łamał regulaminu to byś mógł nadal korzystać z kont. To nie gra "c*****a", tylko podejście ludzi. 

A ch**a :) Ja nie łamałem regulaminu w żadnym stopniu na moim 33 lvl (bez bota ani nic) i co? Permban bo jakieś dzieci wysłały na mnie reporta ;)

Opublikowano

A ch**a :) Ja nie łamałem regulaminu w żadnym stopniu na moim 33 lvl (bez bota ani nic) i co? Permban bo jakieś dzieci wysłały na mnie reporta ;)

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że bez bota ten 33lvl. :) Ale jeżeli uważasz, że jesteś czysty to po prostu napisz do supporta. 

Opublikowano

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że bez bota ten 33lvl. :) Ale jeżeli uważasz, że jesteś czysty to po prostu napisz do supporta. 

Grałem w ciul często od kiedy tylko gra pokazała się na świecie ;)

Napisałem, od 10 dni brak odpowiedzi ;P

Opublikowano

To napisz drugi raz dla pewności, albo poczekaj na odpowiedź. Chociaż jak grałeś na tym samym IP kontem boconym i kontem normalnym to możliwe, że po prostu zablokowali wszystkie konta z tego IP.

Opublikowano

To napisz drugi raz dla pewności, albo poczekaj na odpowiedź. Chociaż jak grałeś na tym samym IP kontem boconym i kontem normalnym to możliwe, że po prostu zablokowali wszystkie konta z tego IP.

Tamto ciskało z IP sieci komórkowej :P więc nie ma możliwości by poszło za ten sam adresik ajpi. Tak czy siak poszło właśnie drugie zgłoszenie.. czekam na odp :P

Opublikowano

Otrzymałem emaila od niantic bo do nich pisałem i odpowiedź taka: https://scr.hu/vRz7n6

więc co wy pier******* o banie skoro nie dostałem emailu zwrotnego na temat perm bana.

Komunikat z failed to jest ban, więc się ogarnij z tym spinaniem i gwiazdkowaniem. Trzeba było nie bocić to by nie było komunikatu. To co na drugim zdjęciu, to też nieraz miałem, po kilka razy się logowałem aż zaskoczyło.

Opublikowano

Otrzymałem emaila od niantic bo do nich pisałem i odpowiedź taka: https://scr.hu/vRz7n6

więc co wy pier******* o banie skoro nie dostałem emailu zwrotnego na temat perm bana.

Za takie podejście jak Twoje moderator Pokemon GO powinien Ci wrzucić %.

To prawda, jezeli zostaniesz zbanowany na e-mail którym sie logowałeś (gmail) bądź e-mail w pokeclubie (podany przy rejestracji) przychodzi powiadomienie o permie. Dobrze to wiesz, nie dostałeś czegos takiego, nie wiesz co sie dzieje wiec szukasz pomocy na forum.

"Objawy" przez Ciebie podane pokazują jakoby to był ban. Nagle dostajesz e-mail zwrotny, wyzywając i oburzając sie jakbyś był najmądrzejszy na świecie. Skoro tak jest, to nie szukaj pomocy i tak wiesz lepiej. Społeczeństwo

Polskie XXI w.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...