Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Usunięcie numeru telefonu

rauespl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak na steamie mam numer do telefonu ktorego juz nie mam (numeru) i napisze do supportu, żeby mi usuneli to jak mi usuną to wszystko zmieni sie na email? chodzi o bezpieczenstwo, bo mam normalnie mobilny token.

Pasjonat
Opublikowano

Tak, dopiero gdybyś telefon zmieniał  musiałbyś usunać mobilny token i przypisać nowy telefon - wtedy dostałbyś 15 dni tradebana chyba, a tak tylko wiadomość do supportu i zmieniają.

.

Opublikowano

pytanie. czy jak podam im swoj stary numer, ten kod odzyskiwania na R przy dodawaniu steama na telefon, login i email to mi usuna?

nie mam zadnych cd-keyow bo kupilem tylko csa na steamie przez paragonik psc

na emailu mam tam jakis paragon z zakupu czy c... wie co ale nwmw

wystarczajaco to dla nich jest?

Opublikowano

dobra dałem im numer stary i mi usuneli, teraz mam na e-maila wszystko

mozna zamknac

edit. wtf.. teraz mi pisze takie cos :

Logujesz się na Rynek z urządzenia, które nie było chronione przez Steam Guard od 7 dni

Zabezpieczenie Steam Guard zostało ostatnio zresetowane lub włączone i musisz teraz odczekać 15 dni

Twoje konto musi być pod ochroną Steam Guard przez co najmniej 15 dni

to normalne? nie powinno byc czasem 7dni?.. po usunieciu tego numeru telefonu mi sie zmienilo odrazu na email lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...