Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dojazd do szkoły

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja girlfriend mieszka na granicy mojej gminy a swojej, ale jednak jest w tej swojej. Złożyła podanie do szkoly w mojej gminie. I teraz pytanie. Czy szkoła zapewni jej busa? Jeden UJ czy płatny czy nie. Do mojej szkoly ma9km a w swojej gminie 12-13km. W szkole powiedziano ponoć ze na 99% maja busa.

Opublikowano

Swietnie trafiles mlody czlowieku. Tak sie sklada, ze jestem dyrektorem w szkole, do ktorej podanie zlozyla twoja dziewczyna.

Chcielibysmy zagwarantowac najwyzszy poziom swiadczonych uslug, wiec prosilbym o wyslanie w wiadomosci prywatnej, kto powiedzial "ponoc na 99%"?

Godzi to w dobre imie naszej placowki. Dbamy o naszych uczniow. Zapewniamy bezplatny transport, mamy do dyspozycji stolowke, obiekty rekreacyjne.

Do dyspozycji jest takze psycholog, ktory pomoze rozwiazac wszelkie problemy,

Opublikowano

@WielkiBananPL

Jeżeli szkoła nie ma podpisanej umowy z jakimś przewoźnikiem (w co szczerze wątpię) to nie leży w ich gestii, aby takowy transport jej załatwić.

Jednak z racji, że twoja dziewczyna jest tylko z innej gminy to połączenie autobusowe musi być, bo to dopiero do władz powiatowych należy załatwienie przewoźnika na terenie całego powiatu...

Tak swoją drogą po 10 lat macie czy też może dziewczyna zaczyna gimnazjum, że nie umiecie sprawdzić rozkładu jazdy PKS'ów na jakimś przystanku w jej miejscowości? Równie dobrze możecie użyć tej strony: http://www.e-podroznik.pl  (strona działa tylko trzeba odświeżyć jak błąd wyskoczy)

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Swietnie trafiles mlody czlowieku. Tak sie sklada, ze jestem dyrektorem w szkole, do ktorej podanie zlozyla twoja dziewczyna.

Chcielibysmy zagwarantowac najwyzszy poziom swiadczonych uslug, wiec prosilbym o wyslanie w wiadomosci prywatnej, kto powiedzial "ponoc na 99%"?

Godzi to w dobre imie naszej placowki. Dbamy o naszych uczniow. Zapewniamy bezplatny transport, mamy do dyspozycji stolowke, obiekty rekreacyjne.

xddddd

Opublikowano

Chyba wyjaśnione wszystko

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...