Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naklejki do AK Redline.

MCPr0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie naklejki wybrać do AK Redline? Tylko opcja 4x ta sama naklejka. I tylko zielone lub czerwone. Ogólnie podobają mi się naklejki: HR, F3, Optic gaming, G2, mouz, ale przez to, że każda mi się podoba, to nie mogę wybrać xD. Chciałbym się zmieścić w 5 euro.

PS: lepsze holo, folia czy zwykła? Mam takie wrażenie, że folia, którą mam na broni mniej świeci się od zwykłej... :O

Opublikowano

Polecam 4x g2 holo mlg columbus 2016 / 4x mouz foil mlg columbus 2016.

ja mialem g2 i bardzo ladnie wygladalo

Nie wiem po co w sumie naklejac imo strata hajsu. Na rynku wystawiają jeszcze z ladniejszymi naklejkami za cene samego kalacha.

Opublikowano

Tylko, że mam kałacha z 4 naklejkami cajunab (1 folia) i jak to sprzedam to stracę na tym w cholerę. Jakiś pomysł? Nikt się nie wytrejduje lepszymi naklejkami za gorsze. :/

Opublikowano

to szukaj takich kałachów u tradebotów. Np na csgosell, ale to bys musial dorzucic skin za pare centow zeby wymienic, a czesto tam sa redline'y z fajnymi naklejkami

Opublikowano

Dzięki ziom, mam 20 centów w portfelu i skin do 57 ~25 centów, to kupie jakiegoś skina do CZ taniego, bo 57 to s**t i resztę dam do kałaszka. Skoro to bot to musi mieć jakieś zasady dotyczące prowizji od naklejek. 10% czy coś takiego?

Opublikowano

Na csgosell obecnie nie ma tego AK :D Trzeba czekać. :P

PS: Możecie podać jakieś inne tradebot'y? Bo coś ciężko znaleźć. Znam już csgosell, cs.money i tego bota Elma na Steamie.

Opublikowano

Oczywiście że iBUYPOWER | Katowice 2014 :D

Spróbuj znaleźć na markecie już z naklejonymi stickerami. Przeglądając oferty jakiegoś skina, wpisz w polu wyszukiwarki "sticker", lub nazwę konkretnej naklejki. Np. http://steamcommunity.com/market/listings/730/AK-47%20%7C%20Redline%20%28Field-Tested%29?filter=sticker

Tubady aka Chopey

❱❱❱❱ [Android] CS:GO Smoke Center ❰❰❰❰

Nie cheatuję.
Tubady.png

Opublikowano

Oczywiście że iBUYPOWER | Katowice 2014 :D

Spróbuj znaleźć na markecie już z naklejonymi stickerami. Przeglądając oferty jakiegoś skina, wpisz w polu wyszukiwarki "sticker", lub nazwę konkretnej naklejki. Np. http://steamcommunity.com/market/listings/730/AK-47%20%7C%20Redline%20%28Field-Tested%29?filter=sticker

Pisałem, że nie chcę tyle tracić (podatek). Temat do zamknięcia, wymieniłem na cs.money, super stronka, dopłaciłem jedynie 23 centy i 4x naklejka Renegades czy jakoś tak, ale naklejki przednie. :3

PS. Widziałem na rynku Redline za 300 euro z 4x iBP także jak ktoś ma hajs to może taki sobie sprawić, z*******a sprawa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...