Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Informacje tekstowe - IP: magicblock.pl, TS3: ts.magicblock.pl, WWW: https://magicblock.pl
ameba.gif

Wstawił bym sobie sygnaturkę, ale nie pozwala mi na to forum, ponieważ gdy próbuję to zrobić, dostaję słynny komunikat od cloudflare "Getway timed out". :/

Opublikowano

@Skajled
Tryb wyspy to inaczej schemat, czyli że jak utworzysz wyspę to możesz wybrać początkową wyspę jak ma wyglądać, aktualnie są dostępne 4 takie tryby.

Wstawił bym sobie sygnaturkę, ale nie pozwala mi na to forum, ponieważ gdy próbuję to zrobić, dostaję słynny komunikat od cloudflare "Getway timed out". :/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@celio18
Byłbym wdzięczny gdybyś wyjaśnił swoje powody.

Opublikowano

Odwiedzę cię w poznaniu co ty na to? :D

Poznań Suchy las :D nie mam daleko naprawdę 30 min autobusem xD

potwierdzam gość ma VPS'a

co do prezentacji krzywo wkleiłeś diaxy tam gdzie napis otwarcie. ale fajny pomysł.

szkoda że na 1.8 a nie na 1.10.2.

@dit fajne forum :D powodzenia w zmianie wyglądu itd.

ps. strona www wolno chodzi gdy się klika na sklep czy forum (długo ładuje) nie mam słabego internetu.

pps. dla czego taki drogi unban ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@MKMethosPL
Strona faktycznie ładuje się długo jeśli chodzi o itemshop, jest wykonywane bardzo dużo zapytań do bazy, oraz bardzo dużo pobieranych danych z SMS API, muszę zoptymalizować kod strony. Aktualnie serwer jest nieczynny, montujemy serwer minigames, a skyblock podłączamy do jednego Lobby. Wszystkie serwery połączymy w jedno Proxy z Lobby, robimy także nową stronę, gdzie już kod będzie zoptymalizowany. PS. Do poznania mam daleko, moje miasto masz w moim profilu, więc zmierz odległość mojego miasta od Poznania.
PS.
Dzięki za opinię :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...