Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

eBay nowe konto nie widzę swoich przedmiotów

Mr.Burn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Założyłem około 2 miesięcy temu na eBayu konto. Wszystko super, jak coś sprzedawalem to 40 wyświetleń na godzinę no i szybko się sprzedawalo. eBay dał mi blokadę sprzedaży na koncie,woec założyłem nowe. I tu zaczyna się problem. Nie widzę moich aukcji. Nie wspominając o wyświetleniach. Wcześniej multum, a teraz? BRAK WYŚWIETLEŃ. Wiecie może co zrobić? Jak wpisuje w wyszukiwarce to nie ma mojego przedmiotu. Pozdrawiam, Damian.

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Przecież sam napisałeś że masz blokadę czy zawieszenie konta. 

Pisz sobie sam do supportu. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Przecież sam napisałeś że masz blokadę czy zawieszenie konta. 

Pisz sobie sam do supportu.

Ale założyłem nowe konto na którym nie mam blokady. A widzę aukcje tylko wtedy gdy odpale ją z linku

Więcej na PW.

Opublikowano

A nie pokrywają ci się jakiekolwiek dane czy aukcje z kontem zablokowanym ? Jeśli tak to może znowu dostałeś blokadę, sprawdź pocztę na którą jest konto. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

A nie pokrywają ci się jakiekolwiek dane czy aukcje z kontem zablokowanym ? Jeśli tak to może znowu dostałeś blokadę, sprawdź pocztę na którą jest konto.

Nie. Dodam że na poprzednim koncie na początku też tak miałem i nie pamiętam co zrobiłem (o ile w ogóle coś robiłem)

Więcej na PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...