Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Tarcza trzymana w ręce

Bakany

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga bo szamanka utrzyma tarczę

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

A jak z animacją? Buguje się, bo wygląda całkiem dobrze.

sam nie wiem czy w ogóle jakaś animacja jest bo to raczej taka tarcza only bodziak, wp, bm jakbh nie patrzeć woj w 2ręce jej nie ubierze :)
Opublikowano

Uwaga bo szamanka utrzyma tarczę

Skoro może trzymać przy sobie (przy 5 stronach) 75 2,5 metrowych ostrzy, to czemu ma nie utrzymać zwykłej, drewnianej tarczy? :yay:

tenor.gif

Opublikowano

Opcja z tarczą jest beznadziejna , już tłumacze dla czego.

-Tarcza o ile nie jest scalana (a wątpie) jest podpięta pod kość przedramienia na lewej ręce.

-O Ile dobrze wiadomo postacie trzymają bronie w prawej ręce co jest + aczkolwiek patrząc na bronie typu (2-ręka/sztylety/łuki) gdzie ręce postaci są inaczej ułożone to będzie problem.

-Model tarczy będzie przecinał się z modelem postaci co da nam effect gówna. 

-Przy zmianie zbroi elementy na przedramieniu są różne więc wszystko będzie ze sobą koligować .

-Kobiety będą miały też tarcze tego samego rozmiaru

-Jestem ciekawy jak będzie wyglądać Sferka / wirujący sztylet / duchowe uderzenie z wspomnianą tarczą 

Jedyny serwer który poradziłby sobie z wprowadzeniem tego rozwiązania i to bez bugów jest Antaris.

Opublikowano

Nie, nie, nie i jeszcze raz nie. To już nie jest metin. Dodatkowo jak będzie to wyglądało podczas używania skilli? Jeśli chodzi o mnie pomysł beznadziejny.

Opublikowano

Oooo, fajne to :D

Jest tylko 1 wygląd tarczy czy to zależy od tego jaką masz założoną?

Szamanka ma tarczę :D?

jeśli chodzi o ten serw to ja widziałem 2 rodzaje tarczy, ta co na scr i jeszcze taka co wygląda jak romb :) 

Opublikowano

Jeżeli tarcza jest tylko dodatkiem, bez żadnej animacji to tak średnio w sumie to będzie wyglądać podczas pvp. Ale ogólnie tak przeglądając fanpage to może będzie coś fajnego, tylko muszą więcej coś pokazać bo z tego co widziałem to screeny z jakiejś mapy tylko są, a prezentują się dość spoko. 

Opublikowano

Pomysł oczywiście dobry... ale... Niestety moim zdaniem to nie odzwierciedla typowego Metka. Dodawanie coraz to nowszych rzeczy, czasami psuje wizerunek. Może to tylko moje zdanie, ale nie wprowadzałbym takie zmiany. 

Opublikowano

Pomysł oczywiście dobry... ale... Niestety moim zdaniem to nie odzwierciedla typowego Metka. Dodawanie coraz to nowszych rzeczy, czasami psuje wizerunek. Może to tylko moje zdanie, ale nie wprowadzałbym takie zmiany. 

To tak wygląda na taką opcje typu ' Tonący brzytwy się chwyta '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...