Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rejestracja redakcji

ruku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć znawcy. 

Od 2014 posiadam FP, zdjęcia kobiet pewnej drużyny piłkarskiej, spora aktywność, dużo fanów itp. Teraz zacząłem myśleć nad redakcją. Mamy stały skład. Chcemy akredytacje, co wiąże się z rejestracją redakcji. Wiem, że należy posiadać czasopismo/gazete/bloga/strone etc. czy wystarczy sam FP, czy muszę założyć portalik?:-) Ile aktualnie rejestracja kosztuje? Każdy członek jest pełnoletni. 

Liczę na pomoc, bo na forum dla prawników się nie odzywają 

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Dość ciężki temat. Nie jestem pewien czy najpierw nie potrzebowalibyście jakiegoś pozwolenia od władz klubu piłkarskiego do którego należą dziewczyny (na waszych zdjęciach) - bo ile dobrze zrozumiałem na zdjęciach są zawodniczki tego klubu piłkarskiego? Druga sprawa czy to, że wrzucanie zdjęć na wasz fanpage czyni z was kogoś na kształt dziennikarzy - moim skromnym zdaniem nie (chociaż pod media społecznościowe na siłę dałoby się was podciągnąć). 

Mimo to warto przeczytać zawarte tutaj informacje: http://www.warszawa.so.gov.pl/rejestr-dziennikow-i-czasopism.html

106071453484304291456.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...