Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Borderlands - multiplayer nie działa

boss131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam borderlands 1 steamową i pudełkową wersje, zainstalowałem wczoraj steamową wersje bo chciałem pograć z dodatkami, ale jak wchodze w GameRanger i klikam Join to zatrzymuje się na napisie "nakliknij enter" a, jak przed grałem w pudełkową wersje to wszystko automatycznie się uruchamiało, ten serwer LAN i w ogóle no i,  przez steamową wersję nie mogę grać multiplayer jak to naprawić, a jak mam dwie wersje na komputerze, stemowa i pudełkową to zawsze steamowa się uruchamia :/ help :P

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

Wydaje mi się, że można do kogoś dołączyć poprzez listę znajomych na Steamie (jeśli o to chodzi, czytanie tekstów bez znaków interpunkcyjnych nie jest najłatwiejsze). 

Opublikowano

Nie mam za bardzo z kim ze znajomych grać. Bardziej to tak na luzie z innymi ludźmi, tak wiem ale jak na szybko pisze to nawet nie mam czasu przecinków stawiać ;p

Tak ogólnie chodzi oto że bez uruchomionego steama nie mogę nawet do pokoju dołączyć, a chciał bym grać na oryginalnej wersji z płyty, a z dodatkami jak ktoś z tego gamerangera takowe będzie posiadał  

@EDIT. już tekst poprawiony

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

Czyli gameranger Ci się zawiesza, może to błąd ze strony hosta? Chyba, że masz tak z każdym serwerem. 

z kazdym serwerem. zatrzymuje się na ekranie z napisem "press enter" i koniec, a jak tworze serwer nikt do niego dołączyć nie może. przedtem normalnie wszystko działało.Przedtem znaczy na wersji z płyty

Opublikowano

Sry że pisze post pod postem, ale jakieś porady ? :D

Opublikowano

ok rozwiązałem przedtem nie mogłęm zainstalować gry z dodatkiem z płyty bo próbowałem na dysku D i był błąd, teraz na C zainstalowałem gre z dodatkami z płyty i wszystko śmiga gameranger tez

@EDIT:Dobra jendak działa ale wszystko się włącza ale pisze że nie znaleziono serwera tak próbowałem to z każdym serwerem zawsze wynik ten sam

• 2 miesiące temu...
  • 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...