Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - na jakich napadach zarabia się najwięcej?

Trololus2000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najbardziej opłacalne napady i jak je zrobić? Wie ktoś może? Jestem nowy w GTA V online, pomoże ktoś jakoś hajs zarobić na taki garaz/zentorno itp? Moze ktos chce pomóc i da powygrywać w wyścigach 1v1?

Pomogłem ? Daj + . Masz sprawe ? Pisz pw !

Opublikowano

Najlepiej Humane Labs, jeżeli chodzi o Pacific Standard to lepiej robić same przygotowania u kogoś, jeżeli ekipa nie jest naprawdę ogarnięta. Najlepiej zbierać po jakimś czasie na luksusowe biuro organizacji (DLC Finance and Felony), żeby być samowystarczalnym. ;)

Opublikowano

Najlepiej Humane Labs, jeżeli chodzi o Pacific Standard to lepiej robić same przygotowania u kogoś, jeżeli ekipa nie jest naprawdę ogarnięta. Najlepiej zbierać po jakimś czasie na luksusowe biuro organizacji (DLC Finance and Felony), żeby być samowystarczalnym. ;)

Mam 400k z wyscigow ciągle gram je, zbieram na Zentorno lub X80 Grotti, da sie kupic auto bez garazu? Co mi sie najbardziej oplaca z tym 400k robic? 

Jak moge wejsc w te human labs? 

Opublikowano

Mam 400k z wyscigow ciągle gram je, zbieram na Zentorno lub X80 Grotti, da sie kupic auto bez garazu? Co mi sie najbardziej oplaca z tym 400k robic? 

Można kupić, ale chyba nie zachowasz – same garaże bez apartamentu są w miarę tanie. 400k zaoszczędź sobie, jak ogarniesz w miarę zarabianie, to to będzie dla Ciebie pryszcz, norma, rutyna. ;)

W napad możesz wejść na dwa sposoby:

1) Poprzez otrzymanie zaproszenia (np. od kogoś znajomego).

2) Wejście w telefon i wybranie opcji Szybkie akcje (taka niebieska ikonka po lewej z ludzikami), a następnie wejście w "Napady" > "Samotnie". Gra zacznie Ci wyszukiwać dowolne przygotowanie / napad i dołączysz do poczekalni w momencie, gdy się zapełni. :)

Opublikowano

Można kupić, ale chyba nie zachowasz – same garaże bez apartamentu są w miarę tanie. 400k zaoszczędź sobie, jak ogarniesz w miarę zarabianie, to to będzie dla Ciebie pryszcz, norma, rutyna. ;)

W napad możesz wejść na dwa sposoby:

1) Poprzez otrzymanie zaproszenia (np. od kogoś znajomego).

2) Wejście w telefon i wybranie opcji Szybkie akcje (taka niebieska ikonka po lewej z ludzikami), a następnie wejście w "Napady" > "Samotnie". Gra zacznie Ci wyszukiwać dowolne przygotowanie / napad i dołączysz do poczekalni w momencie, gdy się zapełni. :)

Dzieki wielkie za skuteczną pomoc. Kupie jakis tani garaz na 1 auto na razie, bo chce jakies auto fajne. Zentorno mysle na poczatek dobry wybor, mam 550k. 

Dzieki wielkie! :)

Opublikowano

Nie mam nic takiego jak "Napady" w szybkich akcjach :/

Kurcze, chyba jednak trzeba samemu ukończyć pierwszy napad (wymagania: przynajmniej 12 poziom i luksusowy apartament), a później będzie już można. Albo ukończyć najpierw samemu wszystkiego – szczerze nie pamiętam, pierwsze napady miałem grubo ponad roku temu. :P

Opublikowano

Jeżeli nie masz ekipy która składa się z czterech osób, nie ma sensu robić napadów 2-5.

Znajdź jedną osobe najlepiej kolegę z którym będziesz gadał i róbcie Fleece ;)

W 15 minut jesteś w stanie zarobić po 70 tysięcy na osobę.

8933614719009171151098.png

Chcesz dowiedzieć się więcej o mnie?

Wpadnij na mój profil!

Opublikowano

Jeżeli nie masz ekipy która składa się z czterech osób, nie ma sensu robić napadów 2-5.

Co to fleece i jak w to wejsc? Mam 1 takiego kolege :)

Opublikowano

O ile się nie myle jeżeli osiągniesz 12 poziom możesz zacząć robić napady. Pierwszy napad to właśnie Fleeca, wykonaj je wszystkie czyli pięć a będziesz mógł ją powtarzać dowoli. Dziennie możesz nawet zarobić 2,5mln co jest naprawde dużą kwotą.

8933614719009171151098.png

Chcesz dowiedzieć się więcej o mnie?

Wpadnij na mój profil!

Opublikowano

O ile się nie myle jeżeli osiągniesz 12 poziom możesz zacząć robić napady. Pierwszy napad to właśnie Fleeca, wykonaj je wszystkie czyli pięć a będziesz mógł ją powtarzać dowoli. Dziennie możesz nawet zarobić 2,5mln co jest naprawde dużą kwotą.

Mam 35 poziom, robie ciagle napady ale z zaproszen bo w komie nic nie ma :/

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...