Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Error: "No Packet Flow"

Dantom

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce kupić sobie bf4 ponieważ bf3 już mi się przejadł, a jako że mój komputer nie jest super dobry postanowiłem pobrać free trial'a by sprawdzić płynność gry. Kampania działa bez zarzutów, lecz problem pojawia się w momencie grania na multi gdzie po jakiejś minucie PB wyrzuca mnie z gry z wiadomościa "No Packet's Flow". Jako że nie jestem specjalistą od połączeń sieciowych i próbowałem najoczywistszych rzeczy które mogły by to naprawić, tak więc przeinstalowałem PB, wyłączałem firewall'a i antywirusa dalej nic. Sprawdzałem aktualność gry i nic, klikałem Napraw gre i nic. Nie jest to spowodowane utratą pakietów. Prosze o szybką pomoc

Opublikowano

Jak grasz na tym serwerze, to po prawej stronie masz takie ikonki... Przesłałbyś screena?

Może również wchodzisz na serwer, który nie jest dozwolony dla użytkowników Triala. :)

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

Z serwerem który nie jest dozwolony dla trial'a nawet kliknąć dołącz nie mogę bo wyskakuje że dziękują mi za to że gram w ich grę ale ten serwer nie jest dla biedaków, a co do screena to daj mi chwile bo walczę aby wejść na jakikolwiek serwer 

Opublikowano

Jak ci się nie uda... To może chociaż zapamiętałeś parę tych ikonek oraz ich kolor?

MKfY45t.png

Star Wars to niezwykłe uniwersum, aby je dokładnie zrozumieć, musisz się bardziej zagłębić w jego treść np. czytając książki...

Opublikowano

W prawym górnym rogu wyświetlają się takie ikonki podobne do człowieczka i gdy naciskam Backspace to otwiera się jakby osobne okno tylko tyle jest tych ikonek lecz teraz zostałem wyrzucony z innego powodu, a mianowicie "Rozłączenie z grą: wyrzucił cię PunkBuster. Podany powód: PunkBuster kicked player 'xmemorek' (for 0 minutes) ... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe"

Opublikowano

W prawym górnym rogu jest Battlelog :)
A po prawej? Mniej więcej na środku.

MKfY45t.png

Opublikowano

Widzę, że masz bardzo duże problemy z łączem. To dlatego, zalecam ci grać przez Ethernet i wyłączyć działające aplikacje w tle. Jeżeli to nie zadziała, pogadaj z dostawcą Internetu.

MKfY45t.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...