Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zegarek 500-600zł

Chrupek™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo, chciałem sobie kupić jakiś zegarek za 500-600zł, a że całkowicie się na tym nie znam i nie wiem nawet jak i gdzie szukać to proszę o to was. Może macie, znacie, wiecie jakie są zegarki podobne do tego : 

pol_pl_ZEGAREK-MESKI-EMPORIO-ARMANI-CERA

Tak, tak.. To są zegarki średnio po 1800zł dlatego szukam zegarków które są podobne (niekonieczne muszą być do tego.. po prostu takie mnie się podobają). Marka nie ma znaczenia byle to nie był jakiś ShitWatch. Z góry dzięki ^^

Opublikowano

Ja ci radzę pójść do jakiegoś apartu, znaleźć fajny zegarek i pózniej poszukać go na necie tańszego.

W sensie ten sam zegarek tańszy na necie.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Coś takiego, czekam na jakieś dalsze bo może ktoś coś innego jeszcze znajdzie

Ja ci radzę pójść do jakiegoś apartu, znaleźć fajny zegarek i pózniej poszukać go na necie tańszego. W sensie ten sam zegarek tańszy na necie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Byłem w kilku tego typu sklepach i albo wszystko było za drogie, albo nawet jesli w tym przedziale cenowej zegarki były takie hm.. no nie zbyt mnie one interesowały :D

Opublikowano

W sumie nawet nie brałem takiego pod uwagę, a faktycznie całkiem fajnie wygląda będę musiał się zastanowić. 

Opublikowano

Cześć,

Jaki chcesz kolor tarczy, jaką wielkość/kolor koperty ?

Bransoleta czy pasek?

Jakieś funkcje dodatkowe?

Z takim budżetem celuj w Festinę.
Modele z tego roku (zabij mnie ale nie wiem czy wcześniejsze kolekcje też) mają roczną gwarancję na szkło.

Dostajesz niezłego sikora z kwarcowym mechanizmem który jest wykonany jak na swoją cenę przystało.

https://minuta.pl/f/festina:3701,e,110/zegarki,stf/szukanie,0,0,0,2.html

Pozdrawiam

f.png

Opublikowano

Cześć,

Bransoleta czy pasek?

Modele z tego roku (zabij mnie ale nie wiem czy wcześniejsze kolekcje też) mają roczną gwarancję na szkło.

Dostajesz niezłego sikora z kwarcowym mechanizmem który jest wykonany jak na swoją cenę przystało.

Pozdrawiam

Teraz czym jest koperta? :D.. Jak mówiłem, nie znam się na tym w ogóle. Co do reszty to wchodzi w grę jakiś kolor czarny, nigdy nie przepadałem za srebrnym.. Z funkcji dodatkowych? Nawet nie wiem jakie są ;d.. Jakiś prosty, ale żeby nie wyglądał jak kupiony z croppa za 50zł ;d..

Polecam troszkę dołożyć i kupić Atlantica jakiegos ewentualnie Orient to też porządna firma

Troszkę czyli dokładnie ile? Bo nie wiem jak cenowo wyglądają takie zegarki.

Za ten hajs to kupiłbym sobie telefon bo on tez godzinę pokazuje

W pracy niestety nie mogę mieć telefonu przy sobie to raz, a dwa - zegarek na ręce to jednak zegarek na ręce :D

Opublikowano

Hmm.. A ktoś byłby wstanie powiedzieć coś o zegarkach marki Casio? Tak jak mówiłem, w ogóle się na tym nie znam więc nie wiem czy produkują szmelc który jest drogi (lub nie bo widzę też jakieś tańsze zegarki) czy faktycznie można polecić.

Opublikowano

Wtf to co ty masz za prace ze nie mozesz miec telefonu. Pewnie mocna fizyczna robota to bym kupil jakis pancerny zegarek bo jak w biurze nie mozesz miec telefonu to k***a śmiechu warte co za idiota pisał regulamin,nic nikt sie nie dodzwoni nie wiadomo czy zyjesz

Opublikowano

Praca przy maszynach, chodzi o to by telefon nie zakłócał pracy ich działania, wbrew pozorom sporo jest zawodów w których nie można używać telefonów, ale chyba nie o tym jest temat ;)

Opublikowano

Cześć,

Bransoleta czy pasek?

Pozdrawiam

Teraz czym jest koperta? :D.. Jak mówiłem, nie znam się na tym w ogóle. Co do reszty to wchodzi w grę jakiś kolor czarny, nigdy nie przepadałem za srebrnym.. Z funkcji dodatkowych? Nawet nie wiem jakie są ;d.. Jakiś prosty, ale żeby nie wyglądał jak kupiony z croppa za 50zł ;d..

Polecam troszkę dołożyć i kupić Atlantica jakiegos ewentualnie Orient to też porządna firma

Troszkę czyli dokładnie ile? Bo nie wiem jak cenowo wyglądają takie zegarki.

Za ten hajs to kupiłbym sobie telefon bo on tez godzinę pokazuje

W pracy niestety nie mogę mieć telefonu przy sobie to raz, a dwa - zegarek na ręce to jednak zegarek na ręce :D

byczku no wpisz sobie w google Atlantic/Orient i popatrz na ceny, przecież nie podstawie Ci wszystkiego pod nos xD

Znajdziesz średniego Atlantica za 500-600 zł ale znajdziesz również zajebistego za 800zl

Opublikowano

CASIO jak lubisz na sportowo, albo jakiś Calvin Klein jak elegancik z Ciebie :)

"Don't be afraid to give up the good to go for the great." ~ John Rockefeller

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...