Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarna lista

Merkiss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanko odnośnie czarnej listy. Jeśli zablokuję gracza nie będzie mógł wejść do mojego roomu czy pisać pw?  Czy jedno i drugie? I czy aby dodać gracza do czarnej listy musi być na mojej liście znajomych?

Z góry dzięki za odp. :)

-  War Rock - 

- PandoraMT2 -

Opublikowano

@Merkiss

Cześć, mam pytanko odnośnie czarnej listy. Jeśli zablokuję gracza nie będzie mógł wejść do mojego roomu czy pisać pw?  Czy jedno i drugie?

Jeżeli dodasz kogoś do listy zablokowanych, nie będziesz otrzymywał od tej osoby wiadomości.

I czy aby dodać gracza do czarnej listy musi być na mojej liście znajomych?

Wystarczy skorzystać z komendy /blistadd <nazwa użytkownika>. Nie ma potrzeby dodawania do listy znajomych.

Opublikowano

/blistadd wiem, że to blokada pw.

Czyli to jest to samo co zablokuj/odblokuj kogoś na liście twoich znajomych? Myślałam, że to dwie różne rzeczy.

Jeżeli się wyłączy warrocka i ponownie go włączy to lista blistadd jest pusta, ale ja się zablokuje gracza to wciąż jest zablokowany.

-  War Rock - 

- PandoraMT2 -

Opublikowano

/blistadd wiem, że to blokada pw.

Czyli to jest to samo co zablokuj/odblokuj kogoś na liście twoich znajomych? Myślałam, że to dwie różne rzeczy.

Jeżeli się wyłączy warrocka i ponownie go włączy to lista blistadd jest pusta, ale ja się zablokuje gracza to wciąż jest zablokowany.

@Merkiss

Fakt. Wybacz, trochę źle to zinterpretowałem.

Prostując już jednak moją odpowiedź. Tak, są to dwie odrębne, nie będące ze sobą w jakikolwiek sposób powiązane, funkcje. /blistadd uniemożliwia komunikację za pośrednictwem szeptu (whisper - "<nickname>). Natomiast blokada z poziomu komunikatora, uniemożliwia wysyłanie poprzez niego prywatnych wiadomości.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...