Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2000 Pokestopów i sotfban - nowe zabezpieczenia?

.:Pukacz:.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj założyłem nowe konto które miało mi robić za królika doświadczalnego czyli botowanie non stop, dziś zaważyłem ze gdy osiągnąłem równe 2000 pokestopów (21lvl konta) dostałem softa i nic nie działa żeby go zdjąć. jak myślicie nowe zabezpieczenie?

1.jpg

Opublikowano

Po 2k Pokestop i 1k pokemonów podobno lecą permy a softa mogłeś dostać za zmianę lokalizacji.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Wydaje mi się, że Niantic coraz bardziej stara się zabezpieczyć grę. Bo wiadomka, normalny człowiek, który chodzi sobie po mieście nie wywali w dzień 2k Pokestopów.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wydaje mi się, że Niantic coraz bardziej stara się zabezpieczyć grę. Bo wiadomka, normalny człowiek, który chodzi sobie po mieście nie wywali w dzień 2k Pokestopów.

1 pokestop na 5 min załóżmy, że jest 5 obok siebie i stoisz w jednym miejscu i tylko je łapiesz na 60 min wychodzi 60 pokestopów 600 minut to 10 godzin czyli 600 pokestopów więc przez 16,6666667 godzin jest szansa na 1k pokestopów aczkolwiek na 2k nie ma sznasy racja

Opublikowano

1 pokestop na 5 min załóżmy, że jest 5 obok siebie i stoisz w jednym miejscu i tylko je łapiesz na 60 min wychodzi 60 pokestopów 600 minut to 10 godzin czyli 600 pokestopów więc przez 16,6666667 godzin jest szansa na 1k pokestopów aczkolwiek na 2k nie ma sznasy racja

4 pokestopy koło siebie 1800spotów przez 10h + załóżmy, że ktoś ma świra na punkcie stopów to spokojnie wydoi te 2k jak nie więcej.

@edit, nabiłem 6k stopów i znów soft :) czyli co 2k stopów jest sofcik i zauważyłem, że czym szybciej się skapnie, że jest soft tym krócej on jest :)

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...