Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Twisted Fate

Rivot3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część, chciałbym sie zapytać czy jest warto kupic twisted fate'a, ta postać mi sie podoba ale nigdy jeszcze nią nie grałem więc chciałbym wiedzieć co wy o niej myślicie i czy macie jakieś minusy do niej?

Opublikowano

jak trafisz złą kartą w fightcie to masz lipe

Zabrzmiało to tak, jak by system sam dobierał nam karty.  :v

Ogólnie Twisted Fate po wielu nerfach wciąż jest grywalny, jest to mocna postać z dobrymi gankami. Wystarczy ogarnąć jego W, ponieważ to jego jedyny skill, który wymaga większej uwagi.

maybenow.png

Opublikowano

TF jest bardzo dobry, masz zajebistą kontrole na mapie jeszcze jak grasz z TPkiem to tym lepiej. Możesz z mida na topa/bota tepnać i w razie czego pomóc kolegom więc jak najbardziej możesz carrowac :D 

A w late game jak  sie wysnowballujesz w early to sciagasz na karte i Q 

lucyfergif.gif

Opublikowano

postac do wkurwiania adc, w late wystarczy ze np. do takiej ashe ultujesz, dajesz w + q i taki adc leży, ma dużo utility w postaci stunow, slow, regen many i damage, także polecam

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Na dzis dzien niestety jeden ze slabszych mid lanerow.Kazdy jest w stanie go zmasakrowac na lini i bardzo czesto TF jest do tylu.Zwlaszcza na lvl 6 traci bardzo duzo - bo jego ulti w walce 1v1 przeciwko innemu srodkowemu nic nie robi.

Ja na Twoim miejscu dozbieral bym wiecej PZ i kupil postac do wszystkiego czyli;

lissandra (duzo cc,dobry dmg,ladne ganki,dobry wave clear )

Viktor (swietny wave clear, bardzo duzy dmg, totalny dominator lini)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...