Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór hostingu serwera - Hostandplay opinie

vitarson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, 

przeszukując hostingi do serwera CS:GO TR128 natknąłem się na tani i na pierwszy rzut oka przyjazny hosting "HostAndPlay". Po opiniach w internecie, które wiele mi w sumie nie mówiły i nie było ich zbyt dużo dowiedziałem się, że jest to prawdopodobnie nowa odsłona hostingu "Gameserv". Więc przechodząc do sedna sprawy, miał ktoś styczność z tym hostingiem, ktoś go może polecić, albo opisać złe wspomnienia związane z tą firmą?

Dodatkowo, jaki hosting polecacie, który zapewni stabilną grę na 20 slotowym serwerze w dobrej cenie? Pukawka - 51 zł, dlatego szukam alternatyw.

Dzięki!

Opublikowano

Nie kojarzę tej firmy - HostAndPlay. Pukawke polecam, bardzo dobry hosting. Możesz znaleźć wPLN do kupienia, widziałem przelicznik 0.5 więc jeśli znajdziesz kogoś uczciwego/przez allegro itp. to cena obniża się do połowy.

1shot1kill - też polecam, dobry hosting, nie miałem problemów. Tylko nie wiem dlaczego w cenniku jest blokada do 16 slotów.

Fajną alternatywą jest kupienie VPS pod serwer.

Jest tylko kilka ale. Nie wiadomo dokładnie jakie wymagania ma taki serwer CS:GO. 

https://www.ovh.pl/vps/vps-ssd.xml

Z OVH mam ten najtańszy za 11zł, chciałem zainstalować LGSM ale okazało się że 10GB to za mało. Może wystarczył by ten wyższy pakiet za 30zł, nie jestem pewien, nie testowałem już tego. To tylko luźna sugestia.

Może później się skusze i zobaczę z ciekawości czy pójdzie, jak coś to napiszę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...