Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Sims 4 - mam błąd związany zaspokojeniem potrzeb

Shafe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio zakupiłem the sims 4, mam na originie, i sobie pykam, stworzylem sima bla bla, znalazlem dziewczyne ozenilem sie i ona sie wprowadzila, ale kiedy wybieram ja i chce zeby np. skorzystala z lazienki, ona podchodzi kawalek i pochwili anuluj sie przysznic i wyskakuje dymek z rozowa kobieta i przekreslony, mialem jeszcze tak, ze jak kogos zaprosilem do domu, albo on przyszedl to po prostu nie chcial wyjsc i 2 simow mi tak umarlo, wie ktos jak to naprawic?

Poszukuje grafika napisz do mnie na PW!

Opublikowano

Możesz dać screen z tego? Spróbuj wysłać simke do łóżka i potem, żeby jeszcze raz weszła. Możliwe, że to błąd gry.

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Możesz dać screen z tego? Spróbuj wysłać simke do łóżka i potem, żeby jeszcze raz weszła. Możliwe, że to błąd gry.

Później wyślę xD, i spróbuje to co napisałeś.

Zobacz czy nie masz drzwi zablokowanych  :yay: ew. zobacz czy maja miejsce na ten prysznic.

Nie mam drzwi zablokowanych ponieważ mój główny sim normalnie korzysta z lazienki badz wychodzi z sypialni.

Poszukuje grafika napisz do mnie na PW!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...