Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót do Ligi Legend po długiej przerwie

Thoris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !!

Temat ten zakładam po to, aby motywować samego siebie do dalszej gry. Swoją przygodę z LoLem zakończyłem już bardzo dawno temu i wczoraj postanowiłem do tej gry powrócić. 

Prawie dwa lata temu mógłbym się pochwalić osiągnięciem ligi jaką jest Diament. Utrzymywałem się tam przez ponad 200 meczy po czym gra straciła dla mnie sens.

Dziś powracam do gry na starym smurfie. Aktualnie mam 25 level i mam nadzieję, że szybko uda mi się wbić wymagany poziom abym mógł grać rankedy.

Moim celem na ten sezon jest...gold. Nie celuję w nic wyżej, gdyż wiem na co mnie aktualnie stać.

Będę się starał dodawać tutaj ss'y z gier, może jakieś penty itd.

lolking : 

http://www.lolking.net/summoner/eune/31139553#profile

czekam na hejty "omg, chwali się normalami"

pozdrawiam, Thoris

Opublikowano

Troszkę o tym dzienniku zapomniałem ;)

Aktualnie staram się wyciskać z akali co się da. Postać ta jest cholernie silna w jungli (niesamowity clear >4 poziomie) oraz na topie i midzie. Możliwe, że to właśnie na tym bohaterze skupię swoje gry placementowe.

Warto również dodać, że wbiłem 29 poziom. Jedynym problemem jest to, że nie mam jeszcze skończonych runek oraz posiadam jedynie 12 postaci. W związku z powyższym..rankedy poczekają ;)

Opublikowano

Powrót oczywiście w każdej chwili dobry. Najgorsza sprawa, jeżeli Twój okres przerwy był za długi i musisz ogarnąć nową mete, itemy oraz patche. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...