Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Łotrzyk 70 lvl- 2 pytania

slavol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wbiłem 70 lvl łotrem - mistrz infiltracji - kat - i teraz pytanka :

- moce w eq , do tej pory zakładałem itemki z - moc , przebicie , krytyk , ozdrowienie - czy na 70 lvl to dobre czy jakieś inne muszą być ?

- jaki set szukać i gdzie , bo na YT natknąłem się na info , że jest set który przedłóża ukrycie , ale nwm skąd go wziąć i czy on dobry jest.

Broń to ta ognista gdzieś doczytałem - jak źle doczytałem to proszę o poprawkę.

Ogólnie to chciałbym jakąś hybryde zrobić , żeby na dungi spoko polatać i w pvp , żeby nie być ostatnią fujarą - no chyba że to niemożliwe :)

Pozdrawiam 

Opublikowano

Na wszystkie klasy DPS główne statystyki do Moc / Kryt. Przebicie pancerza ma swój określony cap,który wynosi 62% < jest parę zależności,np od klasy/skilla > ale głównie 62% powinno starczyć. Ozdrowienie też nigdy za mało.

Najprościej powiem Ci tak,łotrzykiem nie grałem i nie jestem w stanie pomóc,ale najlepsze co możesz zrobić to dojść do jakiejś polskiej gildii i tam się dowiedzieć czegoś. Bez gildii w NW na chwile obecną grać nie za bardzo nie da :)

288b22o.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...