Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ban na czat na IP

unekamana1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da sie jakos to ominąć? Dostalem bana i na tym IP juz nie bede mial czatu. Poki co na telefonie tylko mam czat, ale to troche klopotliwe. Z gory dzieki!

Opublikowano

Spróbuj wejść przez proxy, nie wiem czy to załapie no ale próbuj właśnie z innych IP się logować, bo skoro pytasz to raczej nie masz zmiennego IP od dostawcy.

Opublikowano

Już tłumaczę:

1. Sposób, pobrać tor. Spełnia zadanie, chowa twoje ip i jestes mało wykrywalny, wręcz w ogóle..

2. Sposób, wchodzisz w KLIK TUTAJ wpisujesz darkorbit.pl wchodzisz i powinno zadziałać (Jeśli oczywiście to wina twojego ip że nie działa czat)

A i w 2 sposobem zanim wpiszesz www tam po prawej masz opcje i lepiej by było żebyś oznaczył skrypty javy bo chyba darkorbit z tego korzysta :p

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Opublikowano

Jak wbijam na darka przez to, to nie mam opcji zaloguj sie, jedynie zarejestruj sie, a nawet wtedy po wyborze firmy eic/mmo/vru nie przenosi mnie na mape

Opublikowano

Jak wbijam na darka przez to, to nie mam opcji zaloguj sie, jedynie zarejestruj sie, a nawet wtedy po wyborze firmy eic/mmo/vru nie przenosi mnie na mape

Wchodzisz przez to, klikasz w to co ci zasłania logowanie prawym przyciskiem myszy>zbadaj>potem klikasz delete i już masz odsłąnięte logowanie :O

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Opublikowano

Podczas wejscia na mape prosi mnie o instalke flash player i przenosi na strone flasha, ale nie widze opcji pobierz

p.s. da sie usunąć ten baner na stałe? Bo jak klikne np: hangar to znowu mi baner zasłania całą górną czesc strony

Teraz jak daje start to nie chce otworzyc mapy wgl hangar, sklep nic nie dziala.

Opublikowano

Podczas wejscia na mape prosi mnie o instalke flash player i przenosi na strone flasha, ale nie widze opcji pobierz

p.s. da sie usunąć ten baner na stałe? Bo jak klikne np: hangar to znowu mi baner zasłania całą górną czesc strony

Teraz jak daje start to nie chce otworzyc mapy wgl hangar, sklep nic nie dziala.

A spróbowałeś 1 opcję?

26uf3tZZqdpY0r4LC.gif

Opublikowano

Nie moge do tora zainstalowac flash playera, na YT są poradniki i należy wrzucic pliki z flasza do tora do folderu FirefoxPortable - ale ja takiego folderu w torze nie mam. WTF? Jak to zrobić?

Opublikowano

mialem kiedys bana na IP wystarczy zrestartować modem albo użyć VPNa/proxy. Mozesz kupic, 40 dolarów na rok starczy VPN

Pierwsza opcja dotyczy niektórych dostawców, pamiętam jak miałem neostrade to właśnie co 24h się zmieniało bodajże IP oraz po zresetowaniu modemu, więc nie u każdego to działa.

Opublikowano

A spróbowałeś 1 opcję?

Wiesz moze jak tego flasha zrobic na tor browserze zrobić? Na YT pokazują folder FirefoxPortable i aby tam tego flasha wrzucić, ale ja nie mam takiego folderu, co robić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...