Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Google Play/Sklep Play nie dziala-brak dostepu do internetu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstalowalem sobie lucky patchera, wczesniej jakies aplikacji do lewego sciagania gier platnych z sklepu i nagle nie dziala sklep. Odinstalowalem wszystko, usunalem aktualizacje sklepu, oproznilem pamiec sklepu, reboot telefonu. I dalej nie dziala. Co moze byc powodem?

Twardy reset pomoze?

Opublikowano

Uzywales freedom?

Tak

Zrobilem hard reset to tego i dalej to samo, probowalem na wielu kontach google.

Przy logowaniu sie do sklepu wyskakuje komunikat "Nie mozna nawiazac stabilnego polaczenia z serwerem"

Opublikowano

Musisz wejść freedom i użyć opcji stop. Wystarczy że zainstalujesz ponownie freedom i użyjesz tej opcji. Jak nie to pisz tutaj dalej.

Opublikowano

Musisz wejść freedom i użyć opcji stop. Wystarczy że zainstalujesz ponownie freedom i użyjesz tej opcji. Jak nie to pisz tutaj dalej.

Nie mam konta google by uzyc tej aplikacji

Opublikowano

Ta aplikacja nie wymaga konta google. Po prostu włączasz nieznane źródło w ustawieniach, pobierasz apk z oficjalnej strony freedoma i powinno działac.

Opublikowano

Ta aplikacja nie wymaga konta google. Po prostu włączasz nieznane źródło w ustawieniach, pobierasz apk z oficjalnej strony freedoma i powinno działac.

Gdyby tak bylo nie pisalbym tego :) Wyskakuje mi informacja, ze aplikacja wymaga konta google i po informacji zamyka sie aplikacja.

Po samym zainstalowaniu moglem zalogowac sie do konta google. Juz dziala, dzieki.

Jest jakas aplikacja podobna do freedom? Bo wydaje mi sie, ze nie dziala jak powinna.

A, zainstalowalem lucky patchera i wyskakuje komunikat, ze do poprawnego dzialania potrzebny jest busybox, wystarczy ze sklepu? I czy lepszy jest lucky patcher czy aplikacje typu freedom?

I

Opublikowano

Lucky patcher. Busybox może być ze sklepu.

Nie moge zmodowac google play, lub danej aplikacji, patchuje, ale przy zakupie i tak trzeba wprowadzic karte kredytowa lub kod.

Opublikowano

Nie moge zmodowac google play, lub danej aplikacji, patchuje, ale przy zakupie i tak trzeba wprowadzic karte kredytowa lub kod.

Zależy to od aplikacji. Aktualnie przy niektórych grach również mi nie działa. Nie wiem, czego to może być przyczyna.

Opublikowano

Zależy to od aplikacji. Aktualnie przy niektórych grach również mi nie działa. Nie wiem, czego to może być przyczyna.

Gdy po spatchowaniu wyskoczy informacja o wynikach to zazwyczaj Patch N3/N4 nie zostal zastosowany, to raczej nie bedzie dzialac prawda?

Opublikowano

Gdy po spatchowaniu wyskoczy informacja o wynikach to zazwyczaj Patch N3/N4 nie zostal zastosowany, to raczej nie bedzie dzialac prawda?

Rożnie. Nie znam sie na tych patchach. Jednak jak czasami mam udanego patcha(18%) TO wszystko ładnie działa. Jeżeli jest to gra online to nie bedzie działac, a jak offline to 50/50.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...