Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin changer - jak to działa?

PFFP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka co to jest za program?

Podmienia nam skiny?

Gdzie to pobrac i jak zainstalowac?

Mpzna tego uzywac na mmach?

Doblue:

Przepraszam lag internetu i dwa mi zrobilo xD

Opublikowano

Za skin changer dostajesz VAC.

To tak jak by powiedzieć że za SweetFX też jest VAC xD Błagam nie gadajcie jak nie wiecie.

Tak, skinchanger podmienia skiny na dowolnie wybrane tylko i wyłącznie widoczne przez Ciebie.

Używać można, a pobierasz go stąd. Masz tam też poradnik 9co prawda po rusku, ale wystarczy że będziesz patrzał jak to instalować). 

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Napisałem do suportu i dostałem taką odpowiedz:

Dziękujemy za skontaktowanie się z pomocą techniczną Steam.

Niestety nie oferujemy analizy oprogramowania odnośnie jego działania z systemem VAC. Wszelkie oprogramowanie, skórki lub inne modyfikacje powinny być używane z rozwagą.

Tylko programy dające możliwość osiągnięcia przewagi nad innymi graczami spowodują nałożenie blokady w systemie VAC.

Jeżeli posiadasz pytania odnośnie wybranej aplikacji, skontaktuj się z jej twórcą, aby uzyskać dalszą pomoc.

Zapoznaj się z artykułem poniżej, aby uzyskać więcej informacji odnośnie systemu VAC:

Tytuł: System Valve Anti-Cheat (VAC)
Link: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7849-RADZ-6869

Czyli vaca nie powinno sie dostac:D

Opublikowano

Niestety nie oferujemy analizy oprogramowania odnośnie jego działania z systemem VAC. Wszelkie oprogramowanie, skórki lub inne modyfikacje powinny być używane z rozwagą.

Tylko programy dające możliwość osiągnięcia przewagi nad innymi graczami spowodują nałożenie blokady w systemie VAC.

Jeżeli posiadasz pytania odnośnie wybranej aplikacji, skontaktuj się z jej twórcą, aby uzyskać dalszą pomoc.

Zapoznaj się z artykułem poniżej, aby uzyskać więcej informacji odnośnie systemu VAC:

Link: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7849-RADZ-6869

Spróbuj a się przekonasz ;)

IRcBXuaz10l20.gif

Opublikowano

Link: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7849-RADZ-6869

Spróbuj a się przekonasz ;)

Nie bardzo rozumiem co mam sprawdzac:/
Opublikowano

skoro piszą ci, że za programy dające przewage w grze jest ban to chyba za taki skinchanger nie ma..

spróbuj, a jak nie na swoim glownym to na jakims smurfie czy jakimś niepotrzebnym koncie

Opublikowano

Czemu jak to odpale dokładnie tak jak na filmiku to mi wywala cs'a ( Cs:go przestał działać ) ? uruchamiam jako admin itd. ( win. 7 )

Okey rozwiązanie błędu : Trzeba po odznaczać obok tego kółka co odpalamy te kwadraciki.

Opublikowano

Jeżeli dany program nie ingeruje w pliki gry anie nie podpina się pod nie, to VAC'a za korzystanie z takiego programu jest niemożliwy.

Opublikowano

Grając na nim możesz dostać "VAC ERROR", kiedy będziesz grać z tym programem na mm i wyskoczy ci "Vac Error" dostajesz bana, za to że wyszłeś z mm'a

Nie lubię  Anime   :((

ALE TE AVATARY SĄ TAKIE

ZA*EBISTE

SUMA OSTRZEŻEŃ: 15

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...