Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin/Skrypt Na Poziomy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję pluginu lub skryptu na exp z mobów jak w RPG (bardziej plugin z komendami itp.)

Co miałby robić ten plugin ?:

Ustawić np. Poziom Moba (Zombie Poziom 1) i ustawić exp, który będzie z niego wypadał.

Przykładowo: Spotykamy Zombie Poziom 1, leci nam 10 expa

Komendy:

/poziom - Wyświetla twój aktualny poziom na chacie, aktualny exp oraz exp na kolejny lvl

Przykład:

Poziom 2

Exp: 10 z 100

Następny Poziom: 3

Jeżeli coś by nie działało z pluginem/skryptem, chciałbym mieć kontakt do tej osoby, aby pomogła mi z nim lub dodała coś więcej

PS. Jeżeli byłoby możliwe zrobienie zwoi z expem (np. Zwój na 100 Expa), byłbym bardzo wdzięczny :)

Opublikowano

Z tego co wiem to jest takie coś ale na punkty ze stone'a, a na moby musiałbyś sam napisać albo znaleźć osobę która to za ciebie zrobi za darmo lub za opłatą.

Opublikowano

Pluginu takiego nie ma. Jedyną opcją pozostaję Ci skrypter który napiszę bądź programista java.

Opublikowano

w MythicMobs dodajesz do prefixu np. Zombie [Lvl. 5], ustawiasz go pod słabego gracza czyli z 10 hp. Możesz zrobić tak jak ja czyli do każdego moba dodaje exp (im lepszy mob tym więcej exp) i z paska EXP dajesz Lvl nad glowa gracz skryptem:

on join:

set player's tag to "&e[&4Lvl. &e%player's level%&7] "

A /poziom zrobisz sam dodając %player's level%
Zwój na 100 EXP? Buttelki z EXP x100 z taka nazwa!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...