Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

watper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, na początku dajwciekawości wysłałem sms'a na szczęście nie z mojego konta, pieniądze zostały zabrane , a nic w zamian nie otrzymałem oprócz odpowiedzi " dziękujęmy za wzięcie udziału w konkursie " , po komentarzach i ocenach 1/2  , sądziłem , że jest to prawdziwe, chociaż zwątpienie mam do teraz , bo komentarze przybywają , czyżby ktoś się tak mocno trudził z dodawaniem fake komentarzy ? Niech sobie ktoś nie pomyśli , że dałem się nabrać , po prostu chwila zwątpienia ( sam kiedyś korzystałem/używałem usług premium sms ) . Jak ktoś może niech się do tego odniesie :)

Opublikowano

Po prostu konkurs, czyli bierzesz udział, niby masz jakies szanse, ale i tak wygrywa znajomy organizatora, a organizator trzepie niesamowity hajs.

Opublikowano

"Typie" nazwa nazwą , ale te komentarze, koleś musiał nieźle się natrudzić lub bota ogarnąć do tych komentarzy :)

Albo poprosić ludzi, co za problem w obecnym momencie? x.x

Opublikowano

Nie wiem czy zauważyłeś ale kiedy mówi, że pakiet gracza jest darmowy i klika na niego po czym później zmienia na ten niby płatny to w obu przypadkach jest ten sam nr i ta sama treść sms'a.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...