Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję osoby potrafiącej tworzyć strony WWW

ExusX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuję osoby chcącej pomóc mi w tworzeniu paneli www dla serwerów TeamSpeak3 z możliwością późniejszego zarobku. Twoja praca polegałaby na tworzeniu front end'u, tzn. tworzeniu layoutów paneli TeamSpeak3 przygotowanych zgodnie ze wcześniejszymi założeniami gotowych do oskryptowania w PHP oraz JS.

Czego oczekuję:

• Dobrze wykonanej pracy (niekoniecznie szybko)
  • Dobrej znajomości PHP5 oraz CSS3 (animacje, porządek w kodzie bez nadmiarowości klas itp.)
  • Doświadczenie w pracy z framework'ami takimi jak bootstrap
  • Umiejętność zaprojektowania przejrzystego ładnego layoutu
  • Wiek 16/17+ najlepiej 18+ (chodzi o rzeczy związane z możliwością przyszłego zarobku, nie bawię się w PSC itp. oraz dojrzałość żeby nie było przypadków tego typu że chcesz mnie np. okraść jak wiele młodych osób myśli że może to zrobić bez żadnych konsekwencji. Jeśli Ty będziesz uczciwy w stosunku do mnie ja nie będę mógł zachować się inaczej, bądźmy dorośli, trzeba mieć poczucie jakichś wartości. ;))
  • Jakaś próbka twoich umiejętności
  • Mile widziana znajomość JS co najmniej na poziomie podstawowym z dodatkami AJAX'a 

Od razu mówię że nie przykładam starań aby to ogłoszenie wyglądało ładnie ponieważ nie zależy mi na tym aby przyciągnąć 50 dzieci które mieszają HTML5 z 4 oraz nie potrafią zachować przejrzystości kodu i tworzą układ strony na tabelach. Chcę znaleźć osobę która naprawę się tym interesuję i chce się tego uczyć po przez pracę a nie ma np. pomysłu co by tu zrobić. 

Kontakt:

GG: 41020563

PW na forum

Opublikowano

Jest napisane, na początek nie dostajesz nic ale później jeżeli wszystko zostanie wykonane jak trzeba będzie % od sprzedaży. ;)

Opublikowano

Dobra znajomość PHP to dla mnie podstawa. ts3admin.class (co w świecie teamspeak'ów jest podstawą) jest mi bardzo dobrze znane. Osobiście piszę boty pod teamspeak'i (za równo na zlecenie, jak i pod siebie). Jeśli chodzi o wygląd strony, to nie jestem urodzonym grafikiem, ale sporo jestem w stanie zdziałać na CSS oraz JS. Jako przykład mogę podać adres strony nad którą aktualnie pracuje: http://24speak.pl/testowa2/

Strona w 80% oparta na JQUERY (JavaScript), a zostaną z czasem dodane również łączniki w PHP które będą dostarczać wszelkich danych do skryptu JS, który następnie będzie je bardzo ładnie wyświetlał :)

Tak wiem, skromnie się przedstawiłem (w szczególności z tym nie dokończonym projektem), ale dawno się nie bawiłem w webmasterkę i z chęcią nawiążę współpracę. Kontakt zostawiłem na GG. Odpowiadam również na forum

PS. Wymagam umowy w przypadku dużych projektów, z racji tego iż jest w internecie masa wyzyskiwaczy, a czyjejś pracy docenić nie potrafią.

Opublikowano

To tak w sumie, robisz interes na kimś kto równie dobrze może sam wykonywać zlecenia. Wtedy zarobki nie wynoszą 50% z puli lecz 100%.

Opublikowano

To tak w sumie, robisz interes na kimś kto równie dobrze może sam wykonywać zlecenia. Wtedy zarobki nie wynoszą 50% z puli lecz 100%.

Teoretycznie tak ale ta osoba też musi wykonać 100% pracy a nie tylko 20% którą jest sam kod strony HTML nie interesując się całą resztą, no bo jak by nie patrzeć algorytmów w HTML nie projektujesz tylko robisz wygląd pod pewien wzór. ;) Tak samo osoba ta nie musi dodatkowo znać Cpp, PHP oraz SQL. Więc wiesz, osoba potrafiąca robić strony www (mam na myśli layout'y nie CMS'y itp.) sama raczej tego nie zrobi. Nie robię interesu na kimś ponieważ nikogo nie zmuszam, jest to dobrowolna pomoc, druga osoba zna szczegóły całego projektu w tym ceny itp. oraz sama musi zaakceptować warunki. :)

Opublikowano

Jak najbardziej polecam. Co prawda nie wystartowaliśmy jeszcze wspólnie z pracami, ale jak z nim wczoraj pisałem to opisał mi cały pomysł i śmiem twierdzić iż jestem godzien podziwu, że chce mu się to pisać 

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...