Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry bo ja sobie w wocie kupiłem czołg dopiero 2 tieru. Biore bitwe i jeb crash, kupuje drugiego czołga i też crash. Napis wskazuje że wot przestał działac. Resetowałem gre i próbowałem z 10 razy, kompa też. No karwasz twasz pomóżcie bo zaraz matura a pograć chce.

Opublikowano

Dobry bo ja sobie w wocie kupiłem czołg dopiero 2 tieru. Biore bitwe i jeb crash, kupuje drugiego czołga i też crash. Napis wskazuje że wot przestał działac. Resetowałem gre i próbowałem z 10 razy, kompa też. No karwasz twasz pomóżcie bo zaraz matura a pograć chce.

Spróbuj uruchomić jako administratod, zaktualizuj sterowniki a jak nic nie pomoże to reinstall wota

Opublikowano

Ano... gadostwo jedne nie chce działać. Dałem admina, próbowałem znowu po prostu wybieram sobie t-26 i panzer II. Klikam na ich ikonki i crash z wyłączeniem gry. Wot.exe przestał działać. Co ciekawe mogę grać prem excelsiorem i szrotem pokroju ms-1 z początku. Stery wszystkie mam właśnie slim driverem sprawdziłem

Opublikowano

Ano... gadostwo jedne nie chce działać. Dałem admina, próbowałem znowu po prostu wybieram sobie t-26 i panzer II. Klikam na ich ikonki i crash z wyłączeniem gry. Wot.exe przestał działać. Co ciekawe mogę grać prem excelsiorem i szrotem pokroju ms-1 z początku. Stery wszystkie mam właśnie slim driverem sprawdziłem

reinstall gry pomoże :) 

Opublikowano

Jak masz jakieś mody to je wywal. Nie pomoże to co w/w Ci podali to reinstall wota, a jak nie to systemu bo pewnie jakieś gówno się zagnieździło albo sobie coś zepsułeś w systemie. Tu jest wina od cb (komputer) bo gra nic z tym wspólnego nie ma sama w sobie od ich strony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...