Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcę zacząć

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Po wieloletniej przerwie od MMORPG i upadku mojego ukochanego Silkroad, chciałbym wrócić do tego typu rozrywki. Oczywiście wybór padł na najpopularniejsze MMO świata.
Czy gra jest naprawde aż tak skomplikowana na jaką wygląda? Jak najlepiej nauczyć się wszystkich podstaw i czy grać na globalu czy może jakimś privie?

Opublikowano

Wow jest teraz tak prosty. Jak mawia klasyk gra dla każuali. Jeśli stać cię na grę na globalu to jak najbardziej. Kupujesz BC + Legion ( najnowszy dodatek już 30 sierpnia) dostajesz boosta na 100 lv (maxymalny teraz) i jesteś praktycznie gotowy żeby zacząć przygodę na bieżąco z innymi. W wolnym czasie nadrabiasz loore dropisz farmisz pvp itp

2sbu2dv.png

Rekrut
Opublikowano

Czy gra będzie łatwa to zależy tylko od ciebie i twojego obycia z innymi grami MMO. Na pewno nie ma czego się bać bo podstawy są dosyć łatwe i przystępne, a trudniejsze rzeczy same przychodzą z czasem.

Co do tematu global czy priv, odpowiedź jest tylko jedna - global. Nie ma sensu grać na pobugowanych privach, które w dodatku z dnia na dzień mogą upaść. Jeśli szukasz servera pełnego polaków to graj na Burning Legion EU.

Opublikowano

@UP Napisał wszystko co jest Ci potrzebne, jedynie mogę polecić Defias Brotherhood - ludzie są bardzo pomocni i również jest dużo polaków, a szczególnie po Alliance.