Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V Od czego zależy jak często mogę zrobić obrót ?

Paweł8484

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od czego to zależy bo mój kolega może robić obrót za obrotem bardzo szybko, a ja muszę odczekać kilka sekund i dopiero mogę znów zrobić. Nie wiem może zależy to od siły bo on ma siłę nabitą na maksa a ja mam do połowy ale nie jestem w 100% pewny. Jeżeli to zależy od siły to jak nabić szybko tą umiejętność bo bicie przechodniów na ulicy to trochę długie i monotonne zajęcie. Dla tych którzy nie wiedzą chodzi mi o obrót który się robi podczas celowania. Pomyliłem się w tytule nie chodzi o GTA V tylko o GTA Online.

Opublikowano

Jeżeli to zależy od siły to jak nabić szybko tą umiejętność bo bicie przechodniów na ulicy to trochę długie i monotonne zajęcie.

Tylko uderzanie w przechodniów lub udział w aktywnościach sportowych pozwala nabić siłę. Wątpię że szybkość obracania się zależy od siły – raczej to sprawa czułości myszki. ;p

Opublikowano

Jeżeli to zależy od siły to jak nabić szybko tą umiejętność bo bicie przechodniów na ulicy to trochę długie i monotonne zajęcie.

Tylko uderzanie w przechodniów lub udział w aktywnościach sportowych pozwala nabić siłę. Wątpię że szybkość obracania się zależy od siły – raczej to sprawa czułości myszki. ;p

Gram na PS4 ;)

Opublikowano

Gram na PS4 ;)

Paweł zależy to od siły. Poproś znajomego aby postał i zabijaj go rękoma przez jakieś 30 minut i siłe zdobędziesz na maksa ;)

8933614719009171151098.png

Chcesz dowiedzieć się więcej o mnie?

Wpadnij na mój profil!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...