Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak uniknąć "failed to get data form serwer"

Varkun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem włączone ludzkie chodzenie, prędkośc 8km/h , bot chodizł nie więcje niż 2h dziennie, a dziś w bocie wyświetlił mi się jakiś błąd, nie mógł bot się zalogować, patrzę na telefonie a tu "Failed to get data from server". Bot chodził w moim mieście, początkowa lokacja ustawiona na mój dom. 

Jak tego k***a uniknąć, bo ja już nie wiem.

Opublikowano

- Ustaw swoją lokalizacje

- Prędkość daj do 4kmh

- Ustaw w bocie pokazywanie danych urządzenia

- Ustaw skoki prędkości tzn żeby nie chodził cały czas 4 kmh w Necrobocie chyba jest ta funkcja

- Najlepiej żeby nie chodził 24 7 bo kto łapie tak pokemony chyba :D

- Jak dostaniesz bana a zastosujesz się to tych wskazówek to pisz do Niantic powinni obanować.

1391075603-U401469.png

|User||Blue Member||KidMod Pokémon GO||Moderator Pokémon GO||ExModerator|

Opublikowano

Nie ma żadnego sposobu który działa na 100%, bo bot w końcu i tak robi coś czego człowiek tak systematycznie by nie potrafił. Możesz ustawiać jak chcesz, ale i tak prędzej czy później skończysz z banem.

Opublikowano

Nie ma żadnego sposobu który działa na 100%, bo bot w końcu i tak robi coś czego człowiek tak systematycznie by nie potrafił. Możesz ustawiać jak chcesz, ale i tak prędzej czy później skończysz z banem.

Ciula, necrobot ma już tyle tych funkcji że zachowuje się jak człowiek :)

Opublikowano

Ciula, necrobot ma już tyle tych funkcji że zachowuje się jak człowiek :)

Zobaczysz że w końcu złapiesz bana. Niantic coraz lepiej łapie oszustów, a ich jakimś botem nie przechytrzysz. A jak nie oni, to ktoś podkabluje jak będziesz na gymie siedział z mocnymi pokami na +30lvl.

Opublikowano

Zobaczysz że w końcu złapiesz bana. Niantic coraz lepiej łapie oszustów, a ich jakimś botem nie przechytrzysz. A jak nie oni, to ktoś podkabluje jak będziesz na gymie siedział z mocnymi pokami na +30lvl.

Och, nie pierdol bo to nie prawda. Moje nowe konto od tygodnia leci na bocie, w moim mieście, 3km/h. Exp malutki bo 6k/h. 

Na razie 24lv i żadnego bana, lepsze poki łapię na sniperze i żadnego bana. :)

Od tygodnia u mnie koleś w gymie stoi od tygodnia z Dragonite 3,3k cp i nie zanosi się, żeby dostał bana xD

Opublikowano

Ja mam bota tego bardziej ludzkiego 23km/h ze zmieniającą się prędkością itp. w Warszawie, niekiedy jakiś snipe na lepsze poki, 25 level, od tygodnia i nie było ani jednego softa, ani nie zanosi się na bana także. Kto wie, może jednak zawita, ale jak na razie wszystko jest szots. 

ezgif.com-resize.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...