Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Root Sony Xperia E3 D2203

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem dokładnie gdzie ten temat zamieścic. 

Jeśli ktoś posiada ten model telefonu to wie jak mało pamięci wewnętrznej on powiada. Dlatego pytam kogoś z was czy juz wykonywał root'a na tym modelu i zna dobry poradnik dojego wykonania.

Opublikowano

Poradników jest od groma. Wpisz w wyszukiwarke Forum android i pierwszy odnośnik. Znajdź swój model telefonu i tam jest. Ja znalazłem ale nie wiem czy można na tym forum umieszczać linki do innych.

Opublikowano

Polecam KingoRoot, zrootował mój każdy telefon. Prosty w obsłudze, wystarczy kliknąć tylko Root. 

8933614719009171151098.png

Chcesz dowiedzieć się więcej o mnie?

Wpadnij na mój profil!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem dokładnie gdzie ten temat zamieścic. 

Jeśli ktoś posiada ten model telefonu to wie jak mało pamięci wewnętrznej on powiada. Dlatego pytam kogoś z was czy juz wykonywał root'a na tym modelu i zna dobry poradnik dojego wykonania.

Kingroot/TowelRoot. Najlepsze programy.

Opublikowano

Mam pewien problem z tym programem a mianowicie gdy włączę tryb debugowania i podłącze telefon po usb to w tym programie nic się nie dzieje. Cały czas wyskakuje informacja żebym włączył tryb debugowania i podłączył urządzenie.

Sprawdzałem na 2 telefonach i na obu nic się nie dzieje. Pomocy !

Opublikowano

Mam pewien problem z tym programem a mianowicie gdy włączę tryb debugowania i podłącze telefon po usb to w tym programie nic się nie dzieje. Cały czas wyskakuje informacja żebym włączył tryb debugowania i podłączył urządzenie.

Sprawdzałem na 2 telefonach i na obu nic się nie dzieje. Pomocy !

zainstaluj sterowniki na komputerze od sony. 

Kingroot probowales?

#teams4bal

Opublikowano

@Up

Tak kingrootem.

A gdzie można znaleźć takie oprogramowanie ?

Chciałbym spróbować zrobic roota na Sony Xperia E3 i na Asus Zenfone go.

Opublikowano

@Up

Tak kingrootem.

A gdzie można znaleźć takie oprogramowanie ?

Chciałbym spróbować zrobic roota na Sony Xperia E3 i na Asus Zenfone go.

Kingroot aplikacje na telefon czy PC? Jeżeli PC to polecam korzystać z aplikacji apk na androida. Jest dużo lepsza.

Pobierz flashtool Sony, tam są sterowniki do większości modeli. Zaznacz Xperia e, albo jak jest E3 i flashmode i fastboot. Jeżeli masz Windows 8/8.1/10 żeby to zainstalować musisz w Windowsie wyłączyć podpisywanie sterowników. Na internecie masz sposób na to jak to wykonać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...