Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA 5 lagi mocne Pomocy!

PlatinumMac10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema wszystkim!!!. dzisiaj tata mi kupił grant theft auto 5 i mam bardzo mocne lagi nie moge sie ruszyci i gra sie zacina lub sie nie włącza mój komputer jest drogi tata mi kupił rok temu pomocy czemu nie działa mi tak jak yotuberom 

muj netbok ntt entete dzienki zapomoc  ;)  :)  :(  :D  xD  B)  ^^  :lenny:  :v  :((  :yay:  :O  :s  <.<  -.-  ._.  T_T  :pls:

Opublikowano

A my co wróżbici? Podaj specyfikacje Pc'ta.

Nie bądź żyd, daj plusa :)

Opublikowano

Z reguły netboki nie są do gier, i ten też nie jest.

Opublikowano

Z takim netbokiem nie zagrasz w lepsze gry, gta v wymaga ok. 8gb ramu a ty pewnie masz z 2/4, grafika slaba, procek tez.

Opublikowano

jest najlepszy tak muwil muj tata i pan sprzedawca tata muwi ze jest najlepszy na rynku gta sanadraas dziala dobrze a gta 5nie pomoc no!!!!

-.-  -.-  -.-  -.-  -.-  -.-  -.-

GTA SA jest grą z 2004 roku. GTA V jest grą z 2015 roku. Takie porównanie jest bez sensu. Twój notebook nie nadaje się do GTA V. Ma tylko 2GB RAM'u, co na dzisiejsze czasy, gdy gry wymagają 8GB, jest po prostu mała ilością. To samo procesor i grafika - Intel Atom N2600, który ma bardzo niskie taktowanie i nie nadaję się w ogóle do gier. Myślisz, że po co ludzie kupują komputery za 5000 złotych? Po to by móc grać. Sorry, ale na tym notebook'u to o GTA V możesz zapomnieć.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

jest najlepszy tak muwil muj tata i pan sprzedawca tata muwi ze jest najlepszy na rynku gta sanadraas dziala dobrze a gta 5nie pomoc no!!!!

-.-  -.-  -.-  -.-  -.-  -.-  -.-

GTA SA jest grą z 2004 roku. GTA V jest grą z 2015 roku. Takie porównanie jest bez sensu. Twój notebook nie nadaje się do GTA V. Ma tylko 2GB RAM'u, co na dzisiejsze czasy, gdy gry wymagają 8GB, jest po prostu mała ilością. To samo procesor i grafika - Intel Atom N2600, który ma bardzo niskie taktowanie i nie nadaję się w ogóle do gier. Myślisz, że po co ludzie kupują komputery za 5000 złotych? Po to by móc grać. Sorry, ale na tym notebook'u to o GTA V możesz zapomnieć.

To chyba jest jakaś prowo xD Albo po prostu ma 10 lat i nie rozumie co to komputer.

Opublikowano

Po nick'u już widzę, że prowo. Ten gość już robił w tym dziale różne prowo.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...