Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brąz

Khanjar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po prostu - przegrywać, nic więcej. Jeżeli jesteś w silverze, to nie da się spaść do brązu. Jestem pewien, że tak było przez jakiś czas - teraz też znam osobę, która przegrała lekko z ~15 gier będąc w S5 i wciąż nie spadła.

Opublikowano

Po prostu - przegrywać, nic więcej. Jeżeli jesteś w silverze, to nie da się spaść do brązu.

Ja pier**** serio?

Opublikowano

Za dużo brązowych myśli oglądałeś.. Może zamiast trollowac to specjalnie graj słabo, jakbyś był nowy. Może to Ci pomoże.

Opublikowano

Kolejny który wprowadza w błąd.

Z silvera da się spaść do brązu poprzez przegrywanie.

btw: Nie wiem po co się meczyc ze spadaniem do brązu skoro tam boty graja. Idz wlącz customa +boty zaawansowane.

Mniej więcej na to samo wyjdzie.

Opublikowano

Kolejny który wprowadza w błąd.

Z silvera da się spaść do brązu poprzez przegrywanie.

btw: Nie wiem po co się meczyc ze spadaniem do brązu skoro tam boty graja. Idz wlącz customa +boty zaawansowane.

Mniej więcej na to samo wyjdzie.

mimo wszystko bardziej podoba mi się ten rage gdy robie pentakilla w 0.5 sec bo oni nie wiedzą nawet, że w nich wszedłem i sb idą dalej 

Opublikowano

Przegrywanie to jedyny sposób. Możesz też czekać na nowy sezon i przegrać jak najwięcej = wtedy wpadniesz do brązu po placementach i poleci z górki :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...