Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TS-EGC.PL | European Games Center

Yatis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta prezentacja mnie powaliła.................................

Chyba jedyna która mi się podoba.

Nazwa serwera trochę kiepska ale fajnie się "wewnątrz" serwer podoba.

Zmieniłbym jedynie prawy dolny róg prezentacji bo nie będzie działało przekierowanie.

Gorąco polecam.

Opublikowano

Serwer naprawdę dobrze zrobiony. Przejrzysty, nie jest nawalone. Jedynym minusem jest to że, jest mało rang typu gracz i 4fun, ale to zawsze można dorobić. Ogólnie to polecam, Yatis zna się na tym i wie co robi.

Opublikowano

Dziękuje za miłe opinie. Motywuje nas to do dalszej pracy nad udoskonalaniem serwera.

W dniu dzisiejszym wprowadzono do strefy muzycznej 2 boty. Jeden kanał został specjalnie dedykowany, wyłącznie osobom z rangą +18, +21, +35, ponieważ dbamy o naszych najmłodszych użytkowników.

Opublikowano

Po raz pierwszy widzę tak zachęcającą reklamę  :O wszystko jest dopięte pod ostatni guzik! Jednak ta nazwa jest bez sensu po 1. Rozumiem że dodając do nazwy europejski to TeamSpeak jest przeznaczony dla całego kontynentu nie widzę żeby któryś z adminów był poliglotą. 2. Na końcu zamiast pl powinno być eu bo jednak gadamy o europie nie o Polsce. 3. Co ma do tsa "centrum gier"?! Myślę że TS szybko uzyska sławę :)

RgHJo5t.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...