Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kontakt z Supportem

Nekk21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem. Chodzi o konto.

Istnieje takie konto z moim nickiem. Prawdopodobnie ja go zrobiłem, ale moje emaile nie pasują.

Nie pamiętam, którego mogłem użyć. Mam z ok 10 emaili + 5 wersji na jeden email, czyli jest szansa 1 na 50, że trafię który to.

Nie mam czasu na takie szukanie.

Znacie jakiś magiczny sposób jak sprawdzić email tego konta?

Chce napisać do supporta, ale oni chcą email mojego konta. ALE JA NIE MAM EMAILA DO TEGO KONTA!!!

Co ja mam zrobić?!

Opublikowano

Jesli jest tak, jak piszesz, czyli masz ~50 kont email, to w ciagu godziny sie uporasz ze sprawdzeniem wszystkich. Nie masz czasu, ale w jakim sensie? Na odpowiedz od WG bedziesz musial czekac ze 3 dni robocze + meczyc sie z ich "odpowiedziami" typu: "Informacje o adresie email sa utajnione " ^^ Samemu szybciej to zalatwisz.

Opublikowano

Jesli jest tak, jak piszesz, czyli masz ~50 kont email, to w ciagu godziny sie uporasz ze sprawdzeniem wszystkich. Nie masz czasu, ale w jakim sensie? Na odpowiedz od WG bedziesz musial czekac ze 3 dni robocze + meczyc sie z ich "odpowiedziami" typu: "Informacje o adresie email sa utajnione " ^^ Samemu szybciej to zalatwisz.

I tu kolego sie mylisz ze trzeba czekac 3 dni robocze WG odpowiada w ciagui 24 h wiem bo sam wiele do nich razy pisałem

Opublikowano

Kilka godzin? Pff Musiałbym podawać email i resetować hasła jakie tam by były.

Hasła mam jedyne w swoim rodzaju bo generowane liczbowo razem z literami randomowo.

Więc na 1 konto przypada 1 hasło które jest oryginalne dla tego konta.

Bym musiał siedzieć przy tym kilka dni. A na komputer wchodzę na godzinę, dwie.

Nie każdy może siedzieć cały dzień przed kompem nic nie robiąc ;)

Opublikowano

Hasła mam jedyne w swoim rodzaju bo generowane liczbowo razem z literami randomowo.

Jak niby mieli by ci udzielić takiej informacji bez zweryfikowania autentyczności, że jesteś jego właścicielem - sam napisałeś, że chyba jest to twoje konto.

No jak by taki numer odwalili, że by podali ci email to byłby wał stulecia.

No jeszcze by może mieli przypisać ci to konto do twojego innego maila i ci hasło zresetowali podając linka na nowego maila?

No jak ty to sobie wyobrażasz? Czy może możesz w jakiś sposób udowodnić, że jesteś właściciele tego konta (np. dowody zakupów itp.)?

Napisz jak zamierzasz im udowodnić że jest to twoje konto?

Generalnie to nie bardzo ciebie rozumiem jakie ma znaczenie jak bardzo hasło masz skomplikowane, przecież chcesz zresetować hasło.

Wpisanie tu 50 maili i zresetowanie zajmie ci góra kilkanaście min.

Tu masz linka: https://eu.wargaming.net/personal/password_reset/new/

Później tylko odebrać pocztę i gotowe.

Co ty chcesz robić kilka dni?

No i daj znać jak poszło z supportem. ;)

Opublikowano

Kombinuj z tymi emailami, WG Ci na pewno nie poda tego adresu..

Chyba ,że dasz dowód jakiś ,że to Twoje konto na przykład potwierdzenia zakupów, gold, czołgów przy płatności bankowej :)