Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do gry

Leasyyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż zamierzam kupić jakieś słuchaweczki do gry fajne, chodzi mi o słuchawki nauszne oczywiście, zamierzałem kupić razer krakeny jakąś nowszą wersję ale kiedy czytałem opinie każdy twierdził że są strasznie przereklamowane i za tą cene są o wiele lepsze słuchawki np. cloud. I tutaj takie pytanie do was jakie słuchawki wybrać tak do 400 zł. Gram w Lola i Csa i inne mmorpg z tym że wiadomo do tych słuchawki z reguły nie są potrzebne 

BUMP

Opublikowano

Jaka masz karte dzwiekowa? (chyba ze masz integre to nie musisz podawac) Te HyperX Cloud (I) beda dobrym wyborem, podaj reszte sprzetu, mozesz troche zwiekszyc budzet? Bo mozna dokupic od razu jakas dzwiekowke. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Ogólnie będę wymieniał teraz płytę główną i procka, więc kupienie karty dźwiękowej nie byłoby żadnym problemem 

BUMP

Opublikowano

używany Creative sound blaster z ok. 150zl + hyperx cloud 1 (trochę ponad budżet, zawsze możesz kupić wersję "core" ubozsza o kilka gadżetów) i masz mega połączenie

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

tzn głównie mi chodzi tutaj o opinie o słuchawkach, karta dźwiękowa już pójdzie swoją drogą, chodzi mi o to czy są jeszcze jakieś dobre słuchawki do tych 400 zł no i tutejsze opinie o krakenkach xD 

BUMP

Opublikowano

No to jeśli chodzi o cs to qpad qh 90 masz za 350zl, ale to praktycznie to samo co 50zl tańsze hyperx cloud 1. To w zasadzie tyle co mógłbym do cs jeśli wciąż mówimy o headsetach. Później to już masz sennheiser game zero, ale to wydatek rzędu 700zl. No i zapamiętaj, karta dźwiękowa to przy wszystkich wymienionych wyżej słuchawkach obowiązek!

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Polecanie krakenów powinno być karane powieszeniem za jaja :v

Opublikowano

@Skajled bo te słuchawki to syf. Ich bas to zwykłe buczenie, a ogólny dźwięk jest przeciętny. 

Za 400zł może mieć o wiele lepszy sprzęt.

@TrueFaith tutaj najlepiej coś doradzi.

Ja od siebie mogę polecić HyperX Cloud I (koniecznie jedynki). Druga wersja ma zintegrowaną kartę graficzną, której jakośc pozostawia wiele do życzenia. 

Podaj jeszcze źródło z jakiego korzystasz (twoja karta dźwiękowa)?

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

A ja Ci polecam od siebie słuchawki Roccat Renga, mam je ok pół roku i nic się z nimi nie dzieje, bass jest dobry są bardzo wygodne mają wentylowane nauszniki no i dobrze się sprawują w grach FPS, używam je do wszystkiego i z pewnością mogę Ci je polecić a jeśli chcesz kupić kartę dźwiękową to polecam Roccat Juke na USB, no i jeszcze Ci 100 na coś zostanie :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...