Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z jasnością w CSie

Omega247

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Gdy wchodzę do cs go mam 38 fps jak zminimalizuje grę i wrócę spowrotem  już mam 119fps i jasność się przestawia muszę wejść w ustawienia i zmienić spowrotem.  

Opublikowano

Na start - sprawdź spójność plików. 

Zrobiłem spójność plików i nic.

Przeczyść czymś system może masz jakiegoś wirusa który w jakimś odstępie czasu spowalnia Ci komputer.

Ale w cs mam tylko taki problem, a w Gta V mam cały czas 60 fps i w innych grach 

Opublikowano

Podaj specyfikację PC.

Co do jasności się nie wypowiem, bo nie mam pojęcia, ale po włączeniu CS'a także mam spadki FPS, mówię tutaj o menu, no i może o pierwszej minucie grania po włączeniu CS'a. Praktycznie zawsze stałe 300 FPS, lecz po włączeniu gry spadają one nawet do 50, dopiero po kilkudziesięciu sekundach stabilizują się.

Włącz CS'a, wpisz komendę "net_graph 1", potem "fps_max_menu 999" i fps_max 999". Uruchom CS'a jeszcze raz i będąc w menu przez 2 minuty sprawdź liczbę FPS (tylko nie minimalizuj). 

Opublikowano

Podaj specyfikację PC.

Co do jasności się nie wypowiem, bo nie mam pojęcia, ale po włączeniu CS'a także mam spadki FPS, mówię tutaj o menu, no i może o pierwszej minucie grania po włączeniu CS'a. Praktycznie zawsze stałe 300 FPS, lecz po włączeniu gry spadają one nawet do 50, dopiero po kilkudziesięciu sekundach stabilizują się.

Włącz CS'a, wpisz komendę "net_graph 1", potem "fps_max_menu 999" i fps_max 999". Uruchom CS'a jeszcze raz i będąc w menu przez 2 minuty sprawdź liczbę FPS (tylko nie minimalizuj). 

Karta graficzna: GTX 960 4gb

Procesor: Intel core i5 6500 3,2

pamięć: 2x4gb

Windows 10

Nadal nic 37 fps 

Opublikowano

System? Jak Windows 10 i robiłeś aktualizacje do Annviersary to zobacz na necie tematy bo po tej aktualizacji są problemy z Fpsami w csie. Ew cofnij build

Opublikowano

System? Jak Windows 10 i robiłeś aktualizacje do Annviersary to zobacz na necie tematy bo po tej aktualizacji są problemy z Fpsami w csie. Ew cofnij build

Ale ten cs chodził przez dwa dni potem gdy prze logowałem się na inne konto wtedy to się zaczęło.  I aktualizowałem aktualizację  1607.

Opublikowano

Podpinam się.

Również mam ten problem.

Ostatni raz grałem z tydzien temu(wszystko było ok).

A teraz ? :

Jak wejde do gry w menu i na mapie max 30fps.

Jak zminimaluzuje i odpale to wzrasta do 60fps.

Wcześniej miałem po +-200.

Sprawdzałem spójność, wyskoczyło do pobrania 50mb. I dalej to samo.

Jedyne co robiłem to aktualizacja sterownika grafiki, i update windows 10 (1607)

Jakieś rady ?

//edit

https://www.youtube.com/watch?v=9MHe2DmjYhc

Polecam, pomogło ^^

Opublikowano

Podpinam się.

Również mam ten problem.

Ostatni raz grałem z tydzien temu(wszystko było ok).

A teraz ? :

Jak wejde do gry w menu i na mapie max 30fps.

Jak zminimaluzuje i odpale to wzrasta do 60fps.

Wcześniej miałem po +-200.

Sprawdzałem spójność, wyskoczyło do pobrania 50mb. I dalej to samo.

Jedyne co robiłem to aktualizacja sterownika grafiki, i update windows 10 (1607)

Jakieś rady ?

//edit

https://www.youtube.com/watch?v=9MHe2DmjYhc

Polecam, pomogło ^^

Dzięki mordo wszystko działa jak należy. Pozdrawiam Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...