Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na pozbycie się permbana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wyszperałem gdzieś na zagranicznym forum, że aby pozbyć się permbana potrzebujemy 2 rzeczy.
1.Screenshot z gry z telefonu / tabletu, po prostu naszego urządzenia.
2.Nasze zdjęcie z telefonem, na którym będzie widoczna nasza postać z nickiem
Po co nam to?

Podoba tak można udowodnić, że graliśmy normalnie. Pare osób, które miało takie zdjęcie i screeny wysłało je w odwołaniu się do bana do Niantic i po dniu/2 mogli wejść na konto. 
Nie jestem pewny co do tego czy to działa, ale sporo osób które próbowało otrzymału unbana

Jak już ktoś spróbuje, proszę napisać czy działa. Może ktoś zrobi dla testu full bot konto, na którymś lvl wejdzie, zrobi screeny, zdjecie i poczeka na bana. Sam jestem ciekaw czy działa, niestety sam posiadam tylko screena z postacią, ale na pewno wyślę, i dam znać czy wystarczy :)

Powodzenia :)

Napisałem [Poradnik] żeby osoby scrollujące forum nie pomineły tematu, po prostu dla zasięgu.

Opublikowano

Taa... Bo Niantic jest tępe i będzie odblokowywać konta bo koleś wysłał zdjęcie ajfona albo innego telefonu xD Ludzie tak piszą, że dostają unbany itp. żeby zrobić dymy wokół tego.

Pozdrawiam.

ezgif.com-resize.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...