Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program do sterowania laptopem z komputera.

elakim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam jakiegos programu dzieki ktoremu bede mogl korzystac z laptopa na komputerze bez zadnych opoznien czy zacinania, zalezy mi na szybkim przemieszczaniu sie miedzy systemem na laptopie a systemem na komputerze.

Opublikowano

No to raczej tylko twoja wina bo albo ustawiłeś zbyt dobre parametry odtwarzania albo masz do czterech liter  sieć. 

Windosowe połączenie zdalne sprawdź, jeśli system na kompie jest w wyższej wersji. 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Teamviewer powinien Ci wystarczyć.

Kiedyś go używałem i ruchy myszki były dość opóźnione

Kiedyś to i mi słabo działało ale to 2 lata temu. Program jest aktualizowany więc może kiedyś miałeś opóźnienie z powodu programu, a nie z twojego ale teraz działa o wiele lepiej niż kiedyś.

VGE BEZ TŁA.png

Opublikowano

Teamviewer powinien Ci wystarczyć.

Kiedyś go używałem i ruchy myszki były dość opóźnione

Kiedyś to i mi słabo działało ale to 2 lata temu. Program jest aktualizowany więc może kiedyś miałeś opóźnienie z powodu programu, a nie z twojego ale teraz działa o wiele lepiej niż kiedyś.

no wlasnie tez korzystalem z tego jakos 2 lata wstecz albo i wiecej, dobra sprawdze i jak cos dam znac i oczywiscie + poleca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...