Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki hosting?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pytanie chce postawić serwer 1.7.x lub wyżej, ale mam dylemat jaki hosting wybrać. Podobno na Enderchest.pl są lagi. Prosze o pomoc. Z góry dzięki

Opublikowano

Enderchest jest w miarę dobry, jedyne do czego tam mam zastrzeżenia to totalna wyje***** ze strony BOKU.

Ale jednak jak chcesz dopiero zacząć to polecam enderchest lub crafthost.

Opublikowano

Jaki hosting jesli chodzi tylko o wersje to nie ma znaczenia i nie polecam uzywac enderchesta, tanszym hostingiem i o wiele lepszym jest pukawka, serwerownia jest w warszawie co daje niski ping graczom w polsce, maja bardzo dobre wsparcie techniczne ktore momentami moze praktycznie od razu odpowiedziec, dobre maszyny oraz nigdy nie zaklamuja ofert(chociaz jesli chodzi o oferte z brakiem limitu ramu to musze powiedziec ze jest limit chyba 100gb xdd[Ale jak zacznie brakowac to raczej dojdzie wiecej]), Na start polecam zabrac oferte bez limitu slotow i 1.5gb ramu, na poczatek by zbudowac serwer, cena takiego serwera tam to 5zl. A pozniej jak juz serwer bedzie mial wejsc publicznie to moze na oferte bez limitow za niecale 30zl PSC.

Jesli chodzi o Enderchest to mnie zastanawia ile jeszcze glupich ludzi ten hosting poleci skoro jedyne co on ma w miare dobre to ceny(chociaz nie najlepsze), pomoc techniczna nie odpowiada prawie wcale(albo trzeba dlugo czekac strasznie) maszyny malo wydajne, oraz zaklamuja oferty(daja nawet do polowy mniej, polecam zobaczyc temat jak kogos wykiwali:

http://www.mpcforum.pl/topic/1567980-cała-prawda-o-hostingu-enderchestpl/?hl=+enderchest

Opublikowano

Ja polecam mineserv jak na mały serwer mają tam dobre oferty więc znajdziesz coś dla siebie i do tego szybko odpowiadają na jakieś problemy.

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

giphy.gif

Jeżeli pomogłem. Kliknij Lubię to.

Opublikowano

Polecam enderczest pomocny (z)BOK najlepszy chostng nielimitowany ram

Wysłano z mojego SM-T210 przy urzyciu kot droida 2.0

Nie jesteś śmieszny. Widać, że młody fan unboxalla próbujący zwrócić na siebie uwagę :). Ktoś pyta się poważnie nie ważne czy to było wiele razy ale miło by było gdybyś nie uważał się za lepszego.

Polecam https://lvlup.pro. Znają się na rzeczy i mają dobrą ofertę dobrą i dla średnich małych i większych serwerów :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...