Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft nie widzi save

KUBA1143

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam, mam pewien problem, gralem sobie na paczce modow, bardzo mi sie spodobala zrobilem baze itd. ale glownie chodzi tutaj o to ze podczas grania  padl prad, dobra, na drugi dzien wchodze patrze i nie ma mojego swiata nw o co chodzi a w plikach jest, probowalem roznych rzeczy np. zapisac go w MCedit, zrobilem to i swiat sie pokazal, ale po generowaniu terenu nastepowal crash, zamienialem tez pojedyncze pliki np level.dat ale nic z tego, totalnie nw co robic :/ swiat bardzo mi sie spodobal, dlugo nad nim pracowalem, prosze o jak najszybsza odpowiedz

P.S nw czy dobry dzial

Opublikowano

A nie zapisala ci sie czasem gdzies kopia w rar ? tez mialem kiedys taki przypadek jak gralem, tylko ze podczas grania mi mody wywalilo(do tej pory nie ogarniam jakim cudem) i tez nastepowal crash, ale powoli sie odwracalem i ucieklem po godzinie jakies okolo 20 klockow dalej i przestalo mi crashowac do czasu az nie wszedlem w tamten teren. Pozniej mape odnalazlem jeszcze gdzies w rar, i ja w calosci przywrocilem, moze i u ciebie jest cos takiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...