Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem 1 wejscie minijack na sluchawki nie ma na mikrofon

PiuLitra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnimi czasy zakupiłem laptop lenovo g50 lecz posiada on tylko 1 wejscie minijack na słuchawki dlatego ze to jest wejscie na słuchawki nie da sie podłączyć do niego mikrofonu i mam pytanie czy jeżeli zakupił bym przejscie minijack > 2xminijack sluchawki i mikforon to zadziała mi mikrofon ? Tutaj macie link do tego co chcialem zakupic  http://allegro.pl/rozgaleznik-jack-3-5mm-4-pin-sluchawki-mikrofon-i6316991080.html czy lepszym rozwiązaniem było by przejscie na usb lecz nie chciałbym na usb ponieważ psuje on się często miałem juz 3 takie w przeciągu 1 miesiąca.

Opublikowano

Powinien działać ten kabelek, w ostateczności sa jeszcze 3 inne rodzaje. Pozostaje sprawdzić po zakupie. ;) 

Skoro kupujesz byle jakie karty dźwiękowe na USB to nic dziwnego że się pieprzą, dobrym wyborem był by mikrofon na USB albo jakaś dobra karta dźwiękowa USB 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Mozesz probowac, nie jest duzy koszt. Kupowales jakies syfiaste karty to sie nie dziw, ogolnie jaki masz budzet na to? Moze jakas lepsza dzwiekowke na usb da rady, poza tym podaj jakie masz sluchawki/mikrofon przy okazji. 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...