Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakończenie Bleach'a

GranTor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak oceniacie zakończenie tej 15 letniej mangi? Osobiscie uważam że jest to jedne z najgorszych zakończeń jeśli chodzi o mangi

Jeśli chodzi o ilość wątków które nie zostały rozwiązane, dodać paringi które są bezsensu, i inne rzeczy których nie chce mi się pisać nawet.

Opublikowano

No cóż, Quincy arc był naprawdę ciekawy i miał spore pole do popisu, a że Kubo tego nie wykorzystał i w ostateczności był zmuszony do zakończenia swojej pracy to może podziękować tylko sobie. W ogóle troll po całości, nie wiemy co się stało z Soul King'iem, Squadem 0, Ukitake, Uraharą, Yoruichi, Harribel, że o innych z grzeczności nie wspomnę. No i walka z Bachem była tak ch*jowo ukazana, że nadal się zastanawiam jak on mógł ją przegrać, ponadto te niby pozostałości jego mocy miały coś zwiastować i w końcu skończyło się na niczym??? Strzelam w ciemno, że na sprostowanie wszystkiego potrzebne by było jeszcze jakieś 50 chapterów.

Tak w sumie to śmierć Yamamoto była jeszcze gorsza od Bacha, ale już nic nie mówię. XDD

Na początku przygody z mangą wystawiłem jej ocenę 8/10, teraz się tylko uśmiecham jak na to patrzę. :)

417711489342956987022.png

Opublikowano

Szczerze to mangi nie czytałem, ale do końcówki zajrzałem i nawet nie znając innych wydarzeń wiedziałem, że jest z*****a. (zaś kumpel co całą mangę przeczytał to kurwował niemiłosiernie) Ale czego można się spodziewać? Manga nie było nigdy zagrożona zdjęciem ze względu na swoją długość trwania także Kubo nie musiał srać po piętach i wysilać mózgownicy, także od arcu o fullbringu jakość magi leciała na łeb na szyję i chaptery nierzadko były na takiej pozycji, gdzie każda inna manga zostałaby zdjęta (dla kontrastu inne "wielkie" tytuły utrzymywały się w połowie stawki)...  

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Pomijam już to, że dla jednego aktualne wydarzenia były c*****e pod względem prędkości z jaką pojawiali się nowy bohaterowie itd., ale skąd to przyśpieszenie? Niby miał ciągnąć ten Arc, a jakoś po zakończeniu tego nie widać? Walka tragiczna, niewyjaśnione wątki. Trochę słabo jeżeli nie będzie epilogu.

Opublikowano

Przyśpieszenie wynika chyba z tego że kazali mu to kończyć (ale to są plotki które mają sens) co mnie nie dziwi, walka z tym snajperem quincy to była już totalna porażka, a zakończenie to żywa kpina z fanów.

Wystarczyło w sumie poświęcić przynajmniej JEDEN panel by pokazać czy Urahara i spółka przeżyli itp. a zamiast tego wolał zapełnić to gadaniem rukii z ichigo które nie miały żadnego sensu.

Nie wiem jak to skomentować.

Opublikowano

oceniam bardzo dobrze, w końcu skończyła się jedna z największych podbajek, dobrze że nie było pełnej adaptacji mangi, tylko by czas na atenie marnowali

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...