Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zatrzymywać bestie?

Myuis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie niektórzy gracze są nerwowi, w tym ja. Polecacie jakąś muzyke lub coś żeby sie uspkoić po dedzie junglera na ganku/przegranym rankedzie itp.? 

Opublikowano

Też mecz w mecz na wszystkich się denerwowalem, jak dostałem restricta to samo mi przeszło, polecam z kimś gadać i jak się wkurzac to na ts nie w grze

Opublikowano

Po prostu ignoruj. Ktoś umarł? Świetnie. Koncentruj się na swojej osobie i na tym jak Tobie idzie. Włącz sobie muzykę na fulla i tyle.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Też mecz w mecz na wszystkich się denerwowalem, jak dostałem restricta to samo mi przeszło, polecam z kimś gadać i jak się wkurzac to na ts nie w grze

wkurzanie sie na ts z ziomkiem tez nie jest dobre

Po prostu ignoruj. Ktoś umarł? Świetnie. Koncentruj się na swojej osobie i na tym jak Tobie idzie. Włącz sobie muzykę na fulla i tyle.

wiem zeby sie koncentrowac na sobie ale czasami po prostu sie nie da. muzyka na fulla nie wplynie dobrze na gre

Ja to sobie wyłączam czat i puszczam jakąś muzyczke rege 

hmm. muzyka rege... w sumie lubie, sproboje :)

Opublikowano

wiem zeby sie koncentrowac na sobie ale czasami po prostu sie nie da. muzyka na fulla nie wplynie dobrze na gre

Zaskoczę Cię mówiąc, że się da? Twój flame wywodzi się tylko i wyłącznie z Twojej głowy. Możesz tak samo się bulwersować jak Twój team wygrywa, zależy to tylko od Ciebie. Musisz sobie wmówić, że nie ma sensu robić gównoburzy wśród teamu i grać dalej. Nic innego Ci w dostatecznej mierze nie pomoże oprócz opanowania emocji.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

a po co się wkurzać ? i zdrowie sobie jeść 

to ma być gra dla przyjemności  , enemy wygrali byli lepsi , i odwrotnie

ktoś cię wyzywa wyłącz czat , włącz swoją ulubioną muzykę

Wiem że nie zraz są w grach trole , feedy którzy lubią psuć grę innym ale to że się wkurzysz , będziesz ich obrażać za co możesz dostać bana gry ci nie wygra a jedynie nerwy napsuje  :) 

Opublikowano

Ja jak dostane tilta, jak ostatnio na rankedzie ( 3x ziomek uciekl na 1 hp, soraka ult + gank od plecow = rip ) to uderzam reka w stol, wpisuje mute all, zakladam sluchawki, podglasniam na fulla i odpalam muzyczke ktora mnie uspokaja. Akurat w moim przypadku bedzie to inori song z guilty crown, ale kazdy moze miec inne xD Dzieki temu raczej gram normalnie i dalszy focus na grze robie a nie tiltowaniu.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

jebnij sie mocno w policzek, działa ale potem afczysz pół gry bo cie boli

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...