Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aplikacje skanujące mape a bany.

Xcmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy jeśli korzystało się miesiąc temu z apki, która wyszukiwała pokemony na mieście, mogą polecieć bany czy to bez znaczenia?

Cześć! Życzę Ci dobrego dnia! Uśmiechaj się!

Opublikowano

Ale używane było to bez żadnej rejestracji ze strony pokemon go, w dodatku nie było o tym wcześniej mówione, a prawo nie działa wstecz.

Opublikowano

Ja słyszałem że ludzie dostawali bany mimo że żadnych botów nie używali, także pewności nigdy nie ma. Ale wg mnie nie powinieneś dostać

Opublikowano

Jeśli chodzi ci o apki, które skanują otoczenie i np. masz informacje, że 200m od ciebie na tej i na tej ulicy jest jakiś pokemon i będzie tam przez X minut to...

ja mając dwa konta (im więcej tym szybciej skanuje) na jednym dostałem bana, ale to śmieciowe konta, więc whatever. Poza tym na stronie gościu pisał, żeby nie ustawiać, żeby szukało nie wiadomo jak daleko. Mi ban poleciał przy 530m wokoło.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chodzi mi o to że po 2 tygodniach gdy gra wyszła w Polsce, ściągnąłem z google sklepu aplikacje typu "pokevision", odpalało się wyskakiwała mapa mojej lokalizacji i resp pokemonów.

Po czym odpalałem grę, i udawałem się w tamto miejsce, używałem tego z 2  dni i wywaliłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...