Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komenda po rozwaleniu danego bloku

masterolos09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, napisalby mi ktos skrypt, który po rozwaleniu gąbki (minecraft:sponge) nazwaną "&eGabka szczescia" i pod nazwą "&a50%"(lore: &a50%) wykonywał by komende "pandora {player} 1" (Dawal by pandore graczowi, który rozwalił tą gabkę) i żeby można było ustawić chance w % (Szczęscie w %)
Proszę o pomoc :)

Opublikowano

http://pastebin.com/L3nTk394

nie chcialo mi sie tego sprawdzac ale powinno dzialac

Szanse zmieniasz w options lub jesli chcesz mozesz usunac to [email protected]<script data-cfhash='f9e31' type="text/javascript">/* */</script>} i w to miejsce dac cos innego :p

Jeden blad wyskakuje

"[skript] can't understand this event: 'on mine sponge named "&eGabka szczescia" with lore "&a{@szansa}%"' (Gabka.sk, line 4: on mine sponge named "&eGabka szczescia" with lore "&a{@szansa}%":')"

Mam plugin Skript i SkQuery(Który podobno odpowiada za SkriptPlus)

Opublikowano

@Matak606
"Can't compare a block with 'sponge named "&eGabka szczescia" with lore "&a50%%"' (Gabka.sk, line 5: event-block is sponge named "&eGabka szczescia" with lore "&a{@szansa}%%":')"

Jak usunalem "with lore "&a{@szansa}%%":')" to dziala, ale musi byc te lore, chyba ze jak gracz bedzie trzymal gąbke nazwaną "&eGabka szczescia" a pod spodem "50%" i jak ją rozwali to wykona się komenda to ok

Opublikowano

http://pastebin.com/78uFxXv9

uzywam tego i nie mam bledow i dziala(nie daje mi nic bo nie mam ustawionej komendy <pandora nick 1> ale wysyla wiadomosc czyli dziala

wgraj to i jak nadal bedzie ten blad to wgraj wildskript i sprobuj

@Matak606

Wgralem WildSkript

"[01:22:43 ERROR]: [skript] Can't compare a block with 'sponge named "&eGabka szczescia" with lore "&a50%%"' (Gabka.sk, line 5: event-block is sponge named "&eGabka szczescia" with lore "&a{@szansa}%%":')"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...