Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak nauczyć się tańczyć w 20 godzin?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Idę z koleżanką jutro na wesele jako osoba towarzysząca,problem w tym że nie potrafię tańczyć w 'parze'. Samemu,bez drugiej osoby tańczyć potrafię,często bywałem na różnych dyskotekach lub koncertach i tańczenie w grupie bądź w tak zwanym 'kółku' nie sprawia mi żadnych problemów,problem pojawia się dopiero przy tańczeniu w parze.

Jest tu może jakiś janusz wesel i udzieli mi kilku wskazówek,jak szybko przyswoić sobie taniec w parze? Podlinkowaniem dobrego video-poradnika też nie pogardzę.

Za pomoc plusiki.

Z góry dziękuje:)

Opublikowano

normalnie łapiesz za ręce i skaczesz z jednej nogi do drugiej od czasu do czasu możesz zaszaleć i przekręcić towarzyszkę

patrz jak tak trudno poszukać..

Opublikowano

jebnij sobie pare szocików i będziesz mial wyjebane w to, że nigdy nie tuptałeś w parze xD

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Nie wiem co trudnego w tańczeniu, ja jakoś się nie uczyłem sztuki tańca i umiem dobrze wywijać nogami. Na prawo, na lewo, do tyłu, do przodu, co jakiś czas obrót i będzie git, tylko nie nadepnij na partnerkę :P Z czasem się wprawisz. A i dodam jeszcze, że jak się napijesz parę kieliszków to nogi będą ci się same rwać do potańcówki :) 

#LenovoLegion Team

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Myślę, że w 20 godzin to trudno się nauczyć - jeszcze do tego na sucho, z filmików... Ale jak umiesz solo, to i w parze sobie poradzisz :-). A, i dam Ci radę przeciwną do poprzednich - nie przesadzaj a alkoholem - jak go będzie za dużo to mur beton będziesz deptać partnerce po palcach ;-)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...