Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The King's Avatar najnowszy PV

selweron

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najnowszy PV tytułu którego animacja nadejdzie już w 2017 roku!

(jak ktoś nie lubi bełkotu to od razu 2:20)

Już nie mogę się doczekać ekranizacji :) chociaż jakbym web novelki nie znał to bym pewnie to pominął

Opublikowano

Woowow superowo wygląda! 

Widzę, że rok 2017 dla anime będzie cudowny (mam na myśli kreskę) bo już widziałem kilka anime z taką cudowną kreską.

tumblr_ok78drcWS41vehwx3o1_500.gif

Opublikowano

Jak anime to tylko japońskie, bo nie moge tego słuchać xD

Ogólnie kreska z*******a, zazdroszczę tym, którzy przetrwali tego PV z głosem xD

Ogólnie rzecz biorąc to izi, ale tylko jak się ma napisy lub wie o czym oni gadają (ewentualnie jakiś dobry soundtrack w tle).

https://www.youtube.com/watch?v=2KAVXQS73O0

To np. obejrzałem bez większych zgrzytów zębami i bardzo mi się podobało (takie moje pierwsze nie-japońskie anime.. a potem manhwa).

Jedyny problem jaki widzę w tej animacji to za dużo pięknych chłopców, no ale zgaduję że kierują to do damskiej widowni. Szkoda. :v

417711489342956987022.png

Opublikowano

Spirit Blade Mountain było ekranizowane kilka sezonów temu.. nie dość że syfiasta novelka to jeszcze z tego syfiaste anime zrobili

później ten taki streszczający lichy odcineczek Noblesse

i teraz The King's Avatar.. no to już zapowiadają długo, tylko nie było PV ;D Kiedyś coś słyszałem że to w dużej częsci robione jest pod damską widowne z jakiegoś tam powodu, ale jakby nie patrzeć jest to shounen+slice of life+mmo nie vrmmo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...