Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile wyciągnę fps w CS:GO

SeV7eN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

malutko, nawet na 800x600 nie będzie płynnie

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Ogólnie wszystko do wymiany :) Słaby procek, karta tak samo, a ram to już stara technologia. Powiedz jaki miałbyś budżet może coś Ci złożymy.

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

zmieniając kartę graficzną sprawisz, że prawie zawsze będziesz miał 60 fps +, a średnia ich ilość będzie oscylowala nawet powyżej 100 ;) (wciąż mówię tu o 800x600)

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Witam jestem nowy jak pisze nie w tym dziale to proszę o przeniesienie. Chciałbym się zapytać ile +/- wyciągnę fps na tym sprzęcie w CS GO na ustawieniach low 1280x1024

Procesor: Intel Core Duo e8400

Pamieć ram: 4gb ddr2

Karta: Radeon HD 3800 512MB

Karta graficzna to gówno, a ram to staroć. Kup jakieś DDR3 i GPU z chociaż 1 GB pamięci.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Witam jestem nowy jak pisze nie w tym dziale to proszę o przeniesienie. Chciałbym się zapytać ile +/- wyciągnę fps na tym sprzęcie w CS GO na ustawieniach low 1280x1024

Karta graficzna to gówno, a ram to staroć. Kup jakieś DDR3 i GPU z chociaż 1 GB pamięci.

Żeby wymienić pamięci ram to muszę wymienić płytę głowną

Opublikowano

To prawda, na DDR3 znajdziesz wiele używanych płyt na takim OLX za małe pieniądze. Albo kupować już używanego składaka.

Opublikowano

Ramy, prosze Was, u niego lepiej wymienic karte graficzna, a potem cala platforme. (chyba ze na xeona z ali, jesli plyta obsluguje). 

PS autorze http://www.mpcforum.pl/topic/1517020-przeczytaj-zanim-napiszesz-temat/#entry12833626 pierwsza linijka ;) (ratuje Cie to, ze pytasz juz dalej o dozwolone rzeczy, wiec nie zamykam). 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

:/ To cały sprzęt kicha, nie licz na jakieś stałe 60 FPS.

pyhvh7E.png

Opublikowano

Polecał bym zmienić sprzęt ale budżet na to trzeba mieć żebyś mógł pograć w GO. Narazie graj w 1.6 lub inne gry dawajace ci możliwość stałych 60-100fps mniej wymaganych

Opublikowano

Polecał bym zmienić sprzęt ale budżet na to trzeba mieć żebyś mógł pograć w GO. Narazie graj w 1.6 lub inne gry dawajace ci możliwość stałych 60-100fps mniej wymaganych

Lepiej w cs:source, bardziej podobny do GO,a bedzie mu dzialac zapewne.

Autorze, podaj zasilacz i budzet, chyba ze odpuszczasz sobie ten upgrade. 

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Lepiej w cs:source, bardziej podobny do GO,a bedzie mu dzialac zapewne.

Autorze, podaj zasilacz i budzet, chyba ze odpuszczasz sobie ten upgrade. 

Myślę nad zakupem nowego PC ale to dopiero gdzieś tak styczeń budżet 2500zl

Opublikowano

Musisz zmienić PC. W CSGO ważniejszy jest procesor niż karta graficzna. Więc jak PC tylko do Csa to więcej hajsu wydaj na procek. Myślę że eksperci z forum ci złożą zestaw do 2500 zł. Tylko napisz temat jak będziesz już gotowy na Upgrade bo ceny mogą się zmienić

Opublikowano

Musisz zmienić PC. W CSGO ważniejszy jest procesor niż karta graficzna. Więc jak PC tylko do Csa to więcej hajsu wydaj na procek. Myślę że eksperci z forum ci złożą zestaw do 2500 zł. Tylko napisz temat jak będziesz już gotowy na Upgrade bo ceny mogą się zmienić

Proszę... Skończcie biadolic o tym jaki to procek w cs jest ważny... Gdzieś ktoś kiedyś tak napisał i teraz każdy w kółko to powtarza. Owszem, jest ważny, ale w jakiej grze nie jest? Bez mocnej karty graficznej nawet na najlepszych procesorach nie osiągniesz zadowalającej płynności... i5 6600k + jakiś stary kastrat typu gt 9500 (pomijam kkwestię, że Integra będzie lepsza xD) nie wiem czy w fullhd nawet te 60fps osiągniesz :v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...