Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy odpalę wiedźmina na tym sprzęcie ?

costrume

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , ostatnio wygrałem Gifta to gry Wiedzmin 3 , i chodzi o to , że steam każe mi pobrać 34 GB , i nie wiem czy się opłaca tyle pobierać bo może się okazać , że nawet na minimalnych nie pójdzie.

Sprzęt:

AMD FX-4300 3,8 GHz

GeForce GTX 750Ti 2GB

1x4GB 1600Mhz CL9

SilentiumPc Vero L1 500W 80Plus

Patrząc na wymagania wieśka na steam teoretycznie nie powinienem go odpalić , ale słyszałem , że wymagania są zawyżone.

Jest szansa na 30 FPS na najniższych ?

Opublikowano

Aż tak słabo to nie jest. Na najniższych myślę, że pójdzie.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Opublikowano

Na stałych 60 FPS wątpię, że uda Ci się pograć. Renderowanie zje Ci sporo zużycia, więc spadki będą na porządku dziennym.

Opublikowano

Powinno na luzie odpalic sie, sam mialem gtx460, i3-2120 i 4gb ramu.

A przeszedlem cala gre, oczywiscie na ustawieniach niskich, no ale jednak ;d

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Po max.wykręceniu procesora,dodaniu Ram`u,to nawet w niższej rozdzielczości na średnich by poszło..

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

Opublikowano

Co Wy pieprzycie wszyscy, spokojnie w full hd pogra, w miescie spadna mu tam fpsy, proste, ale nie bedzie musial grac w dodatku na najnizszych, dajcie spokoj... 4gb to jest jakis problem, ale normalnie gra, przy tym sprzecie to i tak nie bedzie takim bootleneckiem.  (duzo fps i tak nie wyciagnie, ale oczywiscie bedzie plynnie). 

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...