Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam programu

kamciox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie przyjaciele, zwracam się do was z pytaniem czy ktoś wie jak nazywa się to gówno do przeciązania neta przeciwnikowi? coś jakby ddos na przeciwną drużyne nwm jaką to ma zasade ,lecz słyszałem że właśnie przeciąża coś przeciwnikom internet i jest chwilowy disconnect, sam niestety się na to natknołem i pomyślałem, hmm... może przyjaciele z mpc znają tą sztuczkę.

Pozdrawiam

Opublikowano

Jakby sie tak dalo to ta gra by nie istniala. Nie znajdziesz IP przeciwnika, a floodowanie serwera konczy sie odcieciem serwera lub po prostu wyjebaniem wszystkich z gry = gry nie ma, rito sie juz jakis czas temu zabezpieczylo przed tym. Z odrobina checi mozesz co najwyzej potrollowac znajomych, i zaden przeciwnik Cie nie ddosowal po prostu miales LAGI. Riot lub internet twoj.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Jest to awykonalne gdyż jeśli taka sytuacja nastąpi wywala wszystkich z meczu.I żaden przeciętniak by tego nie zrobił.Raz miałem taką sytuację że wywaliło moich 3 teammatów i zostałem sam z jakimś gościem a w enemy wywaliło 4 i graliśmy 2vs1 przez jakieś 20 minut aż w końcu i nas wywaliło a meczu nie było w historii gier.Btw. Jeśli było by to obecnie możliwe dostał byś insta ban ip.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...